Sivilceli Ciltler roaccutane kullanıorm yardım :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sedefakman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
3
0
merhaba..... ben bu ilacı kullanalı 2. ayın sonundayım....ilk başladığımda az sayıda sivilce varken ..şimdi iki yanam berbat oldu kendımı tanımıyacak derecedeyım... çok kötü moralım bozuldu ....2. ay bitmesine rağmen bi iyileşme yok tam tersine her gecen gün artıyor... gunde sabah 20 akşam 20 olmak üzere 40 mg kullanıorm ... 57 kiloyum .... dudam için krem yanaklarm için nemlendırıcı kullanıorm... nemlendırıcı kullanmadığm zaman beyaz kabuk bağlıyo beyaz beyaz soyuluo .. doğru bi yoldamıyım .. bu yaşadıklarım normalmı ...naapmam gerekıyo :KK43: cvp larınız için şimdiden teşşekkür ederm ...

Bende aynı senin gibi olmuştum ama bekle sonuç harika olacak ama tabiki bu durumu doktoruna ilet ....2 aydan sonra geçmeye başlıyor. Normal bu durum benimle beraber kaç kişi kullandıysa hepsinde aynı durum oldu ama doktoruna bir danış.

Canım bendede aynısı olmuşu.Bekle ve gör sonuç mükemmel oluyo. Yanlız ben tedaviyi bitirdikten yaklaşık 1 sene sonra cildim tekrar bozuldu.Eskisi kadar değil ama yinede sivilce çıkıyo malesef.Acaba tekrar kullanmaya mı başlasam kafamçokkarıştı

Ben de şu an 3. ayımdayım. Zayıf olduğumdan ve kolestrolüm yüksek olduğundan 30 mg kullanıyorum. Benimkiler öyle aşırı artmadı ama ilk 2 ayda derinin altındaki sivilceleri ortaya çıkartması normal. ıyileştirmek için önce ortaya çıkartması lazım zaten.Boynumdakiler geçti mesela benim. 3-4 tane iz kaldı yanaklarımda. Daha 2-3 ay daha kullanıcam ilacı.

Soyulmalar, kurumalar da çok normal. Aynı senin gibi nemlendirici (bephanthol) kullanıyorum. Dudak için de doktor merhem vermişti ama ne nemlendirici rujlar ne o merhemler bir halta yaramıyor. Sana vazelin kullan diyorum sadece. Çok çok rahatlarsın =)

Ben de şu an 3. ayımdayım. Zayıf olduğumdan ve kolestrolüm yüksek olduğundan 30 mg kullanıyorum. Benimkiler öyle aşırı artmadı ama ilk 2 ayda derinin altındaki sivilceleri ortaya çıkartması normal. İyileştirmek için önce ortaya çıkartması lazım zaten.Boynumdakiler geçti mesela benim. 3-4 tane iz kaldı yanaklarımda. Daha 2-3 ay daha kullanıcam ilacı.

Soyulmalar, kurumalar da çok normal. Aynı senin gibi nemlendirici (bephanthol) kullanıyorum. Dudak için de doktor merhem vermişti ama ne nemlendirici rujlar ne o merhemler bir halta yaramıyor. Sana vazelin kullan diyorum sadece. Çok çok rahatlarsın =)

Merhaba 30 mg'ı gunde tek doz mu kullanıyorsunuz. Doktor bana tek doz olarak verdi. Henüz yeni başladım.

Merhaba 30 mg'ı gunde tek doz mu kullanıyorsunuz. Doktor bana tek doz olarak verdi. Henüz yeni başladım.

30 mglık ilaç olmadığı için, bir kutu 20mg, bir kutu 10 mg lık iki kutu alıyorum eczaneden. Bir tane 20likten bir tane 10luktan ikisini beraber yutuyorum. Sabah akşam, aç tok farketmiyor ne zaman aklıma gelirse alıyorum.

yüzüne kese yap izler için..hiçbişe yapmasanda zaten o izler ilaç bittikten altı ay sonra gidiyor hiç üüzlmeye gerek yok beni yolda durdurup soruyolardı insanlar yüzüne noldu diye o derece feciydi tek bir iz bile yok şimdi... iki sene önce bıraktım ilacı senede bir tane çıkıyor oda sivilce bile denmez donktor ne kadar diyosa o kadar kullancan brdaha çıkmas

cnm ben de roaccutane kullandım ama maalesef tekrar sivilcelendi yüzüm ama ben %1lik dilime giriyorum seni ümitsizliğe düşürmek istemem. ama 1 buçuk 2 seneye yakın çok rahat ettim benim cildim de pırıl pırıl olmuştu ama asıl faydasını ilacı bıraktıktan 1 ay sonra fln görmeye başlıyorsun bir anda kayboluveriyor ilk kullanmaya başladığın zamanlar da da sivilceler çok artıyor, bırakma tedavini..

sayfanın en üstünde roaccutane bölümü var.. bir cok deneyim ve öneri var.. konuyu şncele istersen....

X