Roaccutane kullanımı sonrası gebelik

Banabayardimci okurmusunuz 3haftalik hamileyim ilaci birakali 3 ay oldu ne yapmaliyim

Ben 7 ay kullandim 3 ay gectikten sonra 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim peki risku varmidir doktorlar birsey demedimi sana
1 ay geçtikten sonra hamilelik olabiliyormuş ama ilacı içerken tavsiye edilmiyor. Sen 3 ay sonra hamile kalmışın bir şey olacağını sanmıyorum ama rahatlaman için dermatoloğunla görüşebilirsin

Merhaba;
2011 yılında ruaccutane muadili olan aknetrent diye bir ilaç kullandım yaklaşık 1 yıl süre ile.
Fakat bundan 9 ay önce bir anda tüm boynumu ve yüzümü sivilceden çok farklı şekilde iltihaplı büyük akneler şeklinde kapladı. Ne kadar doktora gittiysem çözüm bulamadılar. Yeniden kullanmaya mecbur kaldım fakat bu sefer direk ruaccutane kullandırdılar. Toplamda 6 ay kadar bir süre kullandım ve son hapı 29.05.2016 tarihinde içtim. şuan 3 yıllık evliyim ve çocuk istiyoruz. cildiye doktorum 15 gün en fazla 1 ay sonra çocuk yapılabilir dedi. tabiki bukadar kısa sürede asla yapmayı düşünmüyorum ilacın üzerimdeki etkisini atabilmesi için 4 - 5 ay kadar beklemeyi düşünüyordum fakat bu tarz yazıları okuyunca korkmaya başladım. bir kaç doktor ile görüştüm fakat farklı yanıtlar aldım. ilacın içerisindeki maddelerin kanser tedavisinde kullanıldığını en az 1 yıl süre ile beklemem gerektiği söylenildi. bebek istiyorum ve ona zarar verecek birşey yapmak istemiyorum banada bu konuda yardımcı olur musunuz okadar süre beklemek istemiyorum. ama korkumuda yenemiyorum.

Merhaba bende şuan sizin durumunuzdayim galiba üstelik ilacı bırakalı bı ay yada bir buçuk ay oldu. Çok korkuyorum

Kullanmayı bıraktıkdan 1 sene sonra hamile kaldım allahıma bin şükür gayet sağlıklı bi kız çocuğum var hamileliğe bağlı horman bozukluğundan sivilcem tekrar başladı şimdi yine başlıyorum roaccutane kullanmaya

Canım naptın çocuğu doğurdun mu

Nasıl oldu bebeğinizi doğurdun uz mu

Çocuğunuzu doğurdun uz mu nasıl durumu acaba

Çocuğunuzu doğurdun uz mu sağlık durumu nasıl acaba

Baya olmuş ama çocuğunuzu doğurdun uz mu nasıl durumu

Durumunuz nedir şuan bende 5 aylık gebeyim bırakalı 3 ay olmuştu hamile kaldığımda

Merhaba ben 2,5 ay roaccutane kullandım sadece ve bırakalı 2 ay oldu... Şuan hamıle olabılırım Çok korkuyorum. Varmı bu ılacı kullanıpta bukadar kısa sÜrede hamıle kalanlar..
Merhaba ben de bırakalı 3 ay oldu hamileyim. Senin bebeğin sağlıklı doğdu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…