Evet doğurdumMeraba cocugunu ne yaptin dogurdun mu canim
Ben 7 ay kullandim 3 ay gectikten sonra 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim peki risku varmidir doktorlar birsey demedimi sanaEvet doğurdumgayrette sağlıklı Allah'a şükür.
Ama tabi ben iki ay kullanmıştım tavsiye etmem kimseye
1 ay geçtikten sonra hamilelik olabiliyormuş ama ilacı içerken tavsiye edilmiyor. Sen 3 ay sonra hamile kalmışın bir şey olacağını sanmıyorum ama rahatlaman için dermatoloğunla görüşebilirsinBen 7 ay kullandim 3 ay gectikten sonra 3 haftalik hamile oldugumu ogrendim peki risku varmidir doktorlar birsey demedimi sana
durumunuz ne acaba nasıl gidiyor hamilelik ilacın prospektüsünde 1 ay sonrası vucuttan atıldığı yer alıyor bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorumMerhaba bende şuan sizin durumunuzdayim galiba üstelik ilacı bırakalı bı ay yada bir buçuk ay oldu. Çok korkuyorum
Kontrolleriniz normal değil mi ne dedilerDurumunuz nedir şuan bende 5 aylık gebeyim bırakalı 3 ay olmuştu hamile kaldığımda
Kontrollerim normal ikili testim normal çıktı bi sorun yok.Kontrolleriniz normal değil mi ne dediler
Merhaba ben de bırakalı 3 ay oldu hamileyim. Senin bebeğin sağlıklı doğdu mu?Merhaba ben 2,5 ay roaccutane kullandım sadece ve bırakalı 2 ay oldu... Şuan hamıle olabılırım Çok korkuyorum. Varmı bu ılacı kullanıpta bukadar kısa sÜrede hamıle kalanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?