canım söyle bir şey ; roaccutane kullandıktan en az 6 ay sonra hamile kalabilirsin, daha güvenli bir süre olarak 2 yıl gebe kalmaman daha uygun. onun dışında bir riski yok. endişelenme:teselli:
canım teşekkür ederim çok saol aslında benim panik yaptığım konu çocuk sağlılkı olurmu olmaz mı yukarıda da bahsettiğim gibi
roaccuttane kullananlardan iki kişi bi ri 1 yıl sonra biri de 3 yıl sonra hamile kalıp doğum yapmış birinin çocuğu daum sendromluymuş diğerininkide sakat doğum yapmış
bende bundan dolayı çok korktum cnm gerçekten bu ilacı kullanan kişilerin çocuklarında problaem olurmu ??????????????????
ama ALLAH'ın dediği olur nasıl nasip ettiyse
cümlemize de herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize de sağlıklı hayırlı evlat versin
anladım, ancak down sendromlu çocuklar ilk olarak onlarda görülmedi ki roaccutane çıkmadan önce de down sendromu vardı, belki onlar kullanmasa da çocukları hasta olacaktı.:teselli:
ben de roaccutane kullanmıştım.3 ay süreyle.bıraktıktan kısa süre sonra hamile kaldım.kısa süre dediğim 1 yıldan az.oğlum da maşallahı var .çok sağlıklı
roaccutane kullandım ve ilerde çocuk sahibi olmak istediğimde çocuğumda bi problem olurmu
sanırım çocuğu sakat olan ve daum sendromlu çocuğu olan varmış roaccutane kullandıktan sonra biri 3 yıl biri 1 yıl sonra hamile kalmış
ya bende çok korktum şimdi lütfen yardımcı olun
bu iacı kullanıpta çocuk sahibi olanınız varmı veya tanıdığınız
içime bi sıkıntı geldi yardımcı olursanız çok memnun olurum
roaccutane kullandım ve ilerde çocuk sahibi olmak istediğimde çocuğumda bi problem olurmu
sanırım çocuğu sakat olan ve daum sendromlu çocuğu olan varmış roaccutane kullandıktan sonra biri 3 yıl biri 1 yıl sonra hamile kalmış
ya bende çok korktum şimdi lütfen yardımcı olun
bu iacı kullanıpta çocuk sahibi olanınız varmı veya tanıdığınız
içime bi sıkıntı geldi yardımcı olursanız çok memnun olurum
sanırım ben de bu yüzden sevibnemiyorum hamileliğime. ilacı aralıkta bıraktım. sat 6 aralık ve bugün hamile olduğumu öürendim. acaba bebeğin sorunu olup olmadığı hamileliğin ilk aşamalrında belli oluyor mu?
sanırım ben de bu yüzden sevibnemiyorum hamileliğime. ilacı aralıkta bıraktım. sat 6 aralık ve bugün hamile olduğumu öürendim. acaba bebeğin sorunu olup olmadığı hamileliğin ilk aşamalrında belli oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?