• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Roaccutane kullandım fakat tekrar sivilce problemim var

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

limonatali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
1
0
1
Merhaba arkadaşlar ben şu an 20 yaşındayım 17 yaşımda roaccutane kullandım çünkü yıllardır sürekli sivilce çıkmasından artık yorulmuştum 6 ay kullandıktan sonra bıraktım. Sadece regl olacağım zamanlar sivilce nadir çıkmaya başlamışıl bu seneye kadar. Bu sene bir tane sivilce çıktı sonra diğeri derken çenemde bir sivilce geçerken diğeri çıkmaya başladı. Geçen sivilcelerin izleri kaldı ve şişlik şeklinde içine doğru çıkan sivilceler oluştu resmen. Sadece cene bölgesinde cok fazlayken yuzumde de ara ara cikmaya basladi. Doktora gittim baktı bi tane krem verdi ama kremlerin geçirmek yerine çoğalmasından korkuyorum. Aynı sorunu yaşayan biri var mı varsa nasıl çözüm buldu yardimci olursanız çok sevinirim

Ben konu açmıştım uzun uzun da yazdım ama bir daha yazayım. Ben 9 ay Roaccutane kullandım. Sivilcelerimi geçirdi, izleri duruyordu. Bir süre sonra yine sivilce çıkmaya başladı ama tek tük.Zamanla sivilce problemim ortadan kalktı küçük eski izler duruyordu. Doktora gittim bana bir krem yazdı izler için. Her sürdüğüm gün başka bir sivilcem çıktı. Başka bir tedavi verdi. Yine işe yaramadı. Bu sefer başka bir doktora gittim. Antibiyotikle durdurduk sivilceleri çıkmıyor ama yüzüm eskisinden daha da çok iz dolu. Şuan ilaçlarımın bitmesini bekliyorum. Doktor izler için tedavi verirse kabul etmeyeceğim. Çünkü kendi haline bırakıp günlük cilt temizliğini sağlarsan zamanla hücrelerin rahatlayıp kendi görevlerini yerine getirecektir. Oluruna bırak. Sürme bir şey.
Edit: Konu 1 Eylülde açılmış geç kaldım.

Back