Sivilceli Ciltler Roaccutane kullananlara ozel fondoten VICHY DERMABLEND

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
G

Gurbetcikiz

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Gurbetcikiz
Kizlar,

3/4 aydir roaccutane kullaniyorum, bu ilaci kullanmadan once vichy dermablend kullanmadan disari cikmazdim, hem yag bazli degil hem sorunlu ciltler icin birebir.
Super kapatiyor gercekten ve simdi tedavi esnasinda olmama ragmen hala kullaniyorum.

Dermablend, yüksek kapatıcılığa sahip bir fondöten ve sabitleyici pudrayı bir araya getiren iki aşamalı bir sistem olarak uygulanıyor. Klasik bir fondötene göre iki kat daha güçlü bir kapatıcı özelliği olan fondöten aynı zamanda iki kez daha fazla bir kalıcılık sağlıyor.

Özel bölgeler için lokal düzeltici olarak kullanılan Dermablend ile anjioma, vitiligo, operasyon sonrası izler, belirgin mor halkalar, varisler gibi en ciddi cilt problemlerini ve hatta dövmeleri bile bütünüyle kapatmak mümkün.

Profesyonel makyaj uzmanları tarafından da kullanılan Dermablend, en zor koşullarda dahi 16 saat boyunca cildin mükemmel görünmesini sağlıyor. Terleme, sürtünme ya da banyo alsanız dahi çıkmıyor.

Parfümsüz ve hipoalerjik özelliklere sahip Dermablend, ayrıca içeriğinde bulunan SPF30 sayesinde UV etkilerine karşı üstün bir koruma sağlıyor.

Kullananlar varmi aranizda? sadece bazen maske varmis gibi oluyor cildinde ama dogru ten rengini kullandiginda sorun olmaz.

Bende en koyusu var ozel gunler icin gece disari ciktigimda ama gundelik hayatimda 25 kullanirim..

Ya benimde kapatıcıya ihtiyacım var.Ama korkumdan bişey süremiyorum.Roaccutane bende kullandım ve yüzümde çok leke var.Bunu sürdükten sonra üzerine pudra vs. sürmek gerekiyormu peki.

Yok ben sahsen surmuyorm, ama matlastirmak icin surunebilir hafifce.

bu 15 opaldan daha acık rengi var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…