Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Solante acness var güneş kremi onun renksizini kullan, bir de bioderma sebium yüz yıkama jelini kullan. İkisini de N11 den al en uygun fiyatları ordaArkadaşlar merhaba roaccutane 1.ayımı bitirdim ama temizleyici ve güneş kremi olarak hala ne kullanacağımı bulamadım kullanıpta önerebilceğiniz ürünler var mı ?
İzler tedavi bittikten bi kaç ay sonra tamamen bitiyo diye duydum benMerhaba arkadaşlar, 7 ay 3 haftadır roaccutane kullanıyorum. Toplam 10500 mg ilaç almış olacağım 8. Ayın sonunda ama hala lekelerim tam geçmedi. Alkol ve sigarayı çok kullanıyorum. Cildim hiç düzelmez mi? Yoksa 8. Ay tam bittikten sonra birkaç hafta içinde yavaş yavaş iyileşir mi?
la roche urunlerini tek gecerim bana cok yardimci oldularArkadaşlar merhaba roaccutane 1.ayımı bitirdim ama temizleyici ve güneş kremi olarak hala ne kullanacağımı bulamadım kullanıpta önerebilceğiniz ürünler var mı ?
canim lekeler gecmiyor maalesef onlar icin cildini 2 ay falan dinlendirdikten sonra baska tedavi uyguluyorlarMerhaba arkadaşlar, 7 ay 3 haftadır roaccutane kullanıyorum. Toplam 10500 mg ilaç almış olacağım 8. Ayın sonunda ama hala lekelerim tam geçmedi. Alkol ve sigarayı çok kullanıyorum. Cildim hiç düzelmez mi? Yoksa 8. Ay tam bittikten sonra birkaç hafta içinde yavaş yavaş iyileşir mi?
Canım la roche posay ın 50 faktörlük güneş kremini kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Bende roaccutane u kullanmaya başlayalı daha 5 gün oldu. Doktor güneş kremi kullan dediğinde ben zaten bu markayı kullanıyordum ona devam edeyim mi dedim evet et gayet güzel dedi.Arkadaşlar merhaba roaccutane 1.ayımı bitirdim ama temizleyici ve güneş kremi olarak hala ne kullanacağımı bulamadım kullanıpta önerebilceğiniz ürünler var mı ?
Uriage veya solante kullanabilirsin gunes kreminde hem uygun hem su bazli. Icrik olarkta tatmin ediciArkadaşlar merhaba roaccutane 1.ayımı bitirdim ama temizleyici ve güneş kremi olarak hala ne kullanacağımı bulamadım kullanıpta önerebilceğiniz ürünler var mı ?
cok uzulum bi doktora git tekrardan canim.ins yenilnmezKızlar ilaci birakali 2 ay olucak adet olucam 2 sivilce çıkardım bu kötü oldu bole cikacakmi ya