Sivilceli Ciltler Roaccutane kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

bsee1911

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
5
1
26
Arkadaşlar merhaba roaccutane 1.ayımı bitirdim ama temizleyici ve güneş kremi olarak hala ne kullanacağımı bulamadım kullanıpta önerebilceğiniz ürünler var mı ?

Arkadaşlar merhaba roaccutane 1.ayımı bitirdim ama temizleyici ve güneş kremi olarak hala ne kullanacağımı bulamadım kullanıpta önerebilceğiniz ürünler var mı ?
Solante acness var güneş kremi onun renksizini kullan, bir de bioderma sebium yüz yıkama jelini kullan. İkisini de N11 den al en uygun fiyatları orda

Merhaba arkadaşlar, 7 ay 3 haftadır roaccutane kullanıyorum. Toplam 10500 mg ilaç almış olacağım 8. Ayın sonunda ama hala lekelerim tam geçmedi. Alkol ve sigarayı çok kullanıyorum. Cildim hiç düzelmez mi? Yoksa 8. Ay tam bittikten sonra birkaç hafta içinde yavaş yavaş iyileşir mi?

Merhaba arkadaşlar, 7 ay 3 haftadır roaccutane kullanıyorum. Toplam 10500 mg ilaç almış olacağım 8. Ayın sonunda ama hala lekelerim tam geçmedi. Alkol ve sigarayı çok kullanıyorum. Cildim hiç düzelmez mi? Yoksa 8. Ay tam bittikten sonra birkaç hafta içinde yavaş yavaş iyileşir mi?
İzler tedavi bittikten bi kaç ay sonra tamamen bitiyo diye duydum ben

canim lekeler gecmiyor maalesef onlar icin cildini 2 ay falan dinlendirdikten sonra baska tedavi uyguluyorlar

Canım la roche posay ın 50 faktörlük güneş kremini kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Bende roaccutane u kullanmaya başlayalı daha 5 gün oldu. Doktor güneş kremi kullan dediğinde ben zaten bu markayı kullanıyordum ona devam edeyim mi dedim evet et gayet güzel dedi.

Kızlar ilaci birakali 2 ay olucak adet olucam 2 sivilce çıkardım bu kötü oldu bole cikacakmi ya

Ben de roaccutane kullanıyorum son bir ayım kaldı temizleyici olarak uzun zamandır acnegun temizleyici jel kullanıyorum çok memnunum güneş kremi olarak doktorum roaccutane tedavisi için özel üretim cosmed güneş kremini verdi onu kullanıyorum

Uriage veya solante kullanabilirsin gunes kreminde hem uygun hem su bazli. Icrik olarkta tatmin edici
Seranem yuz temizleme olrk cokiyi cok yumusak
Nemlrndici olarakta uriage H iyidir

X