- 5 Nisan 2020
- 7
- 0
- 32
-
- Konu Sahibi Melekkkkkk12345
Ben şuan kullanıyorum yüksek doz hemde evet yan etkisi çok ama sivilcelerden daha çok çektim bu yüzden sabretmek zorundayımArkadaslar cesaret edemiyorum biraz lekeler oldu yuzumde ve sirtimda da sivilce cikti cok. Kesin cozum deniyor ama bu ilac icin ama su eklemlere zarar verme ihtimalinden tedirginim. Yuz kurumasi vs tamam sorun degil. Azar azar kullansam hep olmuyor mu doktor oyle veremez mi? Nolur kullanan biri yazsin ne tur yan etkileri gordunuz kullanirken ve biraktiktan sonrahassas bir bunyem var
Ben şahsen kullanmadım. Çevremdeki insanlar kullandı ve kesin çözüm değil. İnanılmaz yan etkileri var. Sağlığı bozuyor. Bence değmez. Elma sirkesini denedin mi?Arkadaslar cesaret edemiyorum biraz lekeler oldu yuzumde ve sirtimda da sivilce cikti cok. Kesin cozum deniyor ama bu ilac icin ama su eklemlere zarar verme ihtimalinden tedirginim. Yuz kurumasi vs tamam sorun degil. Azar azar kullansam hep olmuyor mu doktor oyle veremez mi? Nolur kullanan biri yazsin ne tur yan etkileri gordunuz kullanirken ve biraktiktan sonrahassas bir bunyem var