Sivilceli Ciltler roaccutane kullananlar yardimm lutfen 🥺🥺

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Melekkkkkk12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2020
7
0
32
Arkadaslar cesaret edemiyorum biraz lekeler oldu yuzumde ve sirtimda da sivilce cikti cok. Kesin cozum deniyor ama bu ilac icin ama su eklemlere zarar verme ihtimalinden tedirginim. Yuz kurumasi vs tamam sorun degil. Azar azar kullansam hep olmuyor mu doktor oyle veremez mi? Nolur kullanan biri yazsin ne tur yan etkileri gordunuz kullanirken ve biraktiktan sonra 🥺 hassas bir bunyem var

ne merak ediyorsan sorabilirsin canım. önce şunu diyeyim bir dönem rouctanne kullandım bende aşırı bir alerji yaptı ellerim dirseklerime kadar bildiğin kurdeşen döktüm. bırakmak zorunda kaldım. en düşük doz 10mg diye biliyorum öyle kullandım. ancak etkisi çok az fayda göremzsin ve sonra tekrar başladım ve drum ile anlaşarak bana sürekli hametan yazdı yanında. ayda 2 tüp hametan bitiriyordum. o hapı kullanırken aşırı kuruyan yerlerimi yağlıyordum günde 5 6 kere. kan testlerine dikkat et. benim son 2 ayda üst sınırdaydı ve dr dozumu biraz azaltmıştı. benim yüzümde ve gğüs bölgemde vardı.3 kere kullan bırak yaptım. 1 yıl oldu bırakalı. cildimde yine aşırı sivilce çıktı. şuan sadece imex krem ve cleocin kullanıyorum ve geçtiler. lekelerim kaldı. özetle demem o ki hap tamamen geçiriyor kesin diye birşey yok. alerjik hassas isen çok dikkatli olman gerekli

Arkadaslar cesaret edemiyorum biraz lekeler oldu yuzumde ve sirtimda da sivilce cikti cok. Kesin cozum deniyor ama bu ilac icin ama su eklemlere zarar verme ihtimalinden tedirginim. Yuz kurumasi vs tamam sorun degil. Azar azar kullansam hep olmuyor mu doktor oyle veremez mi? Nolur kullanan biri yazsin ne tur yan etkileri gordunuz kullanirken ve biraktiktan sonra 🥺 hassas bir bunyem var
Ben şuan kullanıyorum yüksek doz hemde evet yan etkisi çok ama sivilcelerden daha çok çektim bu yüzden sabretmek zorundayım

ben 2 kez kullandim ilkinde hic yan etkisini gormedim 2.de ağrılarım oldu evet ama yorgunluktan sonraki ağrı gibi abartıldıgı kadar zor bi ilac oldugunu düsünmüyorum

Ben şahsen kullanmadım. Çevremdeki insanlar kullandı ve kesin çözüm değil. İnanılmaz yan etkileri var. Sağlığı bozuyor. Bence değmez. Elma sirkesini denedin mi?

Ben 30 yaşına kadar her türlü şeyi denedim birçok ilaç krem ve pahalı markalara ait setler denedim en sonunda cesaret edip kullandım. Denildiği gibi evet yan etkileri oldu yüksek dozduama 6ay sabrettim ve Sonra si 3yildir tek bir leke sivilce yok. Yani inatla geçmiyor bence deneyin cok cok abartılacak kadar degil emin olun sivilce psikolojisi daha ağırdı simdi iyiki diyorum hep

X