Herkese merhaba ,birçoğunuzun bildiğini hatta tanıştığını düşündüğüm şu meşhur sivilce ilacı roaccutanenı 3 yıl once kullandım,tabiki düzenli devam edemedim yaklaşık 4-5 ay sonra bıraktım işe yaradı mı?evet,gene de sivilcelerimden kısmen de olsa kurtuldum
3sene sonra yanı bu yıl doktor tekrar kullan dedı rahatsız olmaya başladım cunku gene yuzumden,bu arada hapa başladıktan sonra evlenmeye karar verdik ve ben evlendiğimde 5.ay roaccutane kullanmaktaydım.Roaccutane nın yan etkılerının bilincindeyim ama ssk hastanelerinde ne zaman gıtsem yeni bir doktorla karşılaşıyorum haliyle ne bu kadar daha kullanmalısın ne yeterli,ne başka bır yorum yapılmıyor,sadece kan tahlili ve ilaç yazıyorlar direkt.bu ilacı kullanırken hamile kalmamalıymışım çocugum sakat kalabılırmiş,kalırsam da kürtaj olmalıymışım,Doktar bunu daha da abartarak felaket senaryosu yazdı.Ağlayarak çıktım oradan.Bu 6.ayım roaccutane ama kkımse ne yeter ne devam demiyor ,bu ay yasmin kullanmaya başladım çok kılo aldım cildim kabardı,mahvetti bünyemi anlayacagınız.
sorum şu ki ben yasmini sadece roaccutane kullanırken kullanmak durumundayım cunku bebiş istiyorum şimdi ne yapayım yada ne yapmalıyım kızlar?
roaccutane ve dogum kontrol hapı birlikte kullananlar varsa yardım edin lütfen ?
teşekkürlerrrrr