Ben kullandım ama kullanmadan önce de yüzüm de kızarıklık ve yanma hissi oluyordu. İlaçla alakalı olduğunu sanmıyorum. Sadece ilaç kullanırken güneşe çıkmamak lazım.Arkadaşlar roaccutane kullanıyorum sıcak ve kaloriferli bir yere girince sıcaktan yüzüm kızarıyor bir de cildimde sıcaklık hissediyorum yanıyo gibi. Kullanan varsa böyle bir sorun yaşadınız mı, geçti mi daha sonra yardımcı olabilecek biri var mı?
Doğrudur ama kullanmadan önce böyle bir problem yoktu bendeBen kullandım ama kullanmadan önce de yüzüm de kızarıklık ve yanma hissi oluyordu. İlaçla alakalı olduğunu sanmıyorum. Sadece ilaç kullanırken güneşe çıkmamak lazım.
Karaciğer fonksiyonlarına baktirmanizi tavsiye ederim.Doğrudur ama kullanmadan önce böyle bir problem yoktu bende
Evet senin şikayetlerinin aynısını yaşadım ben de normal yani aşırı hassas ve ince oluyor çünkü cildinArkadaşlar roaccutane kullanıyorum sıcak ve kaloriferli bir yere girince sıcaktan yüzüm kızarıyor bir de cildimde sıcaklık hissediyorum yanıyo gibi. Kullanan varsa böyle bir sorun yaşadınız mı, geçti mi daha sonra yardımcı olabilecek biri var mı?
Ya gerçekten mi? Geçici bir şey mi bu peki acaba ne kadar süre sonra geçiyor acaba. Sizde de özellikle de böyle sıcakta yanağınızda sıcaklık hissi oluyor muyduEvet senin şikayetlerinin aynısını yaşadım ben de normal yani aşırı hassas ve ince oluyor çünkü cildin
Olurdu evet ilacı kullandığın süre boyunca böyle olacak maalesef canımYa gerçekten mi? Geçici bir şey mi bu peki acaba ne kadar süre sonra geçiyor acaba. Sizde de özellikle de böyle sıcakta yanağınızda sıcaklık hissi oluyor muydu
Teşekkür ederim cevabınız için. Geçici bir bir şeyse eğer sorun değil :)Olurdu evet ilacı kullandığın süre boyunca böyle olacak maalesef canım
Geçici geçiciTeşekkür ederim cevabınız için. Geçici bir bir şeyse eğer sorun değil :)
Ay evet benim de öyle bir günde yağlanıyordu saçlarım şimdi bir hafta bıraksam yağlanmayacak haldeGeçici geçicitedavi bittikten bir iki ay sonra toparlanırsın tam olarak yani ben öyle olmuştum ilaçtan önce çok yağlı bir cildim saçım vardı ona da faydası oldu
Pişman olmaz iyi sonuç alırsın inşallah canımAy evet benim de öyle bir günde yağlanıyordu saçlarım şimdi bir hafta bıraksam yağlanmayacak halde
Şubatta başladım. Sizde de oluyor muydu?Evet oluyor. Yeni mi başladınız ? Bu ilaca eylül gibi başlamak en doğrusu bence. Güneş kremi kullanın dışarı çıkarken. Leke kalmasın.
Şubatta başladım. Sizde de oluyor muydu?
Ay teşekkür ederim. Geçti mi peki bu bahsettiğim yan etkisiKötü bir tarih olmuş. Evet oluyordu. Psikolojik olarak etkilerinden dolayı kullanamıyorum ama ben uzun süre. Bırakmıştım.
Ay teşekkür ederim. Geçti mi peki bu bahsettiğim yan etkisi
Teşekkür ederim çok sağolunBu durum ilaç bitince geçiyor. Havalar ısındıkça dışarıda da yaşayabilirsiniz. Biraz daha zorlayabilir. Burun kanaması filan var mı şimdi? Bu yan etkileri not alıp doktora söylemek gerekiyor siz de söyleyin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?