Roaccutane kullanan degerli arkadaslarim hepinize merhaba. Bu sürecin hem fizyolojik hem de psikolojik olarak ne kadar zor oldugunu bu dert basina gelmeyen hiçkimse bilemez.
Gün olur sebepsiz yere aglamalar hayata karsi bir isyan,ümitsizlik,çaresizlik,bezginlik...Gün gelir, sebepsiz yere kalbini kirdiginiz aile bireyleri,erkek arkadasiniz,dostlariniz,sevdikleriniz.Bazen ortadan yarilmis bir dudakla, bazen burun kanamalariyla, kurumaktan kirmizi noktaciklarla egzamalasmis bir el,yasli teyzelerinkinle yarisir eklem agrilari,cilt altinin kusmasiyla çibana dönmüs akneler ve tüm bunlarla hayata tutunabilme, kimimiz için okula gidebilme,kimimiz için kariyer yapabilme ,kimimiz içinse evliligimizi sürdürebilme çabasidir roaccutane kullanirken hayat.
Siz bunlari yasarken,disardan bakanlar rahatlikla akil sagliginizin yerinde olmadigini düsünebilirler. Onlara göre alt tarafi bir sivilce,ciddi bir saglik problemi degil ve bu haliyle hayati ne kadar etkileyebilirki...Dedim ya bizi ancak biz anlariz.
Degerli dostlarim, bu zorlu süreci deneyimlerimizi,basimizdan geçenleri anlatarak,yeri gelir içimizi dökerek çok daha kolay atlatabilecegimiz düsüncesindeyim.Çünkü bu süreçte bazen öyle seyler yasiorsunuz ki bunlari ancak yine sizin gibi aynilarini yasayan insanlar anlayabilir.Sizleri ne kadar sevseler iyiliginizi isteseler bile dostlarini,aileniz ya da esiniz anlaymayabilir. Ben kendime bir blog açtim ve gün be gün yasadiklarimi orada yaziorum. Sizlere de tavsiye ederim, gerçekten insani çok rahatlatiyor ve umutsuzluga kapildiginiz bir anda geçmise dönüp baktiginizda, ben neleri asmisim bunlari mi asamayacagim diyeceksiniz.
Arama motoruna roaccutane sil yazdiginizda çikan 2.sonuctan ulasabilirsiniz.Size biraz olsun faydam dokunabilr, derdinize ortak olabilirsem ne mutlu bana.Kendinize çok iyi bakin saglicakla kalin ve bilinki bu sürec birkac ay sonra bitecek ve belki de tatli bir ani olarak kalacak tüm bu yasananlar...