Sivilceli Ciltler Roaccutane çok uyku yapıyor,b i anda bayılır gibi uyuyakalıyorum.çok aciil :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mirinkirinederim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
120
2
Arkadaşlarrr. Çok uyku seven bi insan değilimdir. hani gec de yatsam sabah en geç 9da kalkarım ama uykuya dalmaya gelince... 2-3 dakikada böyle bayılmış gibi uyuyakalıyorum ve böyle hani arkadaşlarımla mesajlaşırken vs. hep yarısındayken oluyor bu. Erkek arkadaşımla önemli bi konuda mesajla konuşurken de mesela boyle uzanmışken konuşurken uyuyakalıyorum. ve bu defalarca oldu.kendimi çok kötü hissediyorum .beni dikkate almıyor musun gibisinden şeyler de söyledi hani. bu kadar etkisi olabilir mi sizce bu ilacın? Lise son sınf öğrencisiyim. Sürekli bi sınav çalışması içindeyim gündüz de yoruluyorum zaten. ve böyle tenefüs arasında da dahi 5-10 dakikalık uykular beni dinlendirmiyor aksine yıpratıyor. bu ilaç bu ani uyumalara sebep olabilir mi? Önceden de hani kolay uyuyabilen bi insandım ancak ilacı kullanmaya başladığımdan beri bu şikayetim arttı. benim gibi yaşayanlar var mı. İlaçtan diyebilir misiniz? hiç duydunuz mu ? yalvarırım bir şey söyleyin.
NOT: 3bucuk aydır roaccutane kullanıyorum.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım. 3. hafta bitiyor benim yarın. ilk hafta full öyle gezdim ben de. iş yerinde odaklanamıyor resmen gözüm açık uyuyordum eve gelir gelmez zaten ona keza. 2. haftadan sonra uyku durumu gitti benim ya da idare etmeyi öğrendim bilmiyorum:/ ilk baştaki kadar sık olmasa da arada geliyor gene fena halde. geçmiş olsun:KK71:

kısa süre etkili oluyo sonra aradan yaklaşık 1 yıl geçtikten sonra aynı sivilceler ortaya çıkıyo siyah noktalar ilacı kullanırken tamamen geçiyo çok güzel oluyo cilt ama kesin değil:KK43:

merhaba arkadaşım. 3. hafta bitiyor benim yarın. ilk hafta full öyle gezdim ben de. iş yerinde odaklanamıyor resmen gözüm açık uyuyordum eve gelir gelmez zaten ona keza. 2. haftadan sonra uyku durumu gitti benim ya da idare etmeyi öğrendim bilmiyorum:/ ilk baştaki kadar sık olmasa da arada geliyor gene fena halde. geçmiş olsun:KK71:

canım ben de 3bucuk aydır kullanıyorum roaccutane ı . bünye olarak kolay uyuyabılen bi insanım ama bu çok fazla oldu... duydun mu hiç bu tarz bir şeyi?

üniversiteye giderken kullanmıştım bende..aynı sorunu bende yaşadım canım ve anında kestim sana tavsiyem uyku yan etkisi oluyo eger hala devam etmekteyse kullanma..

meraba bende yeni başladım roaccutane umarım olumlu sonuçlar alırım gelişmeleri sizinle paylaşıcam .. birsürü yan etkisi olduğu söyleniyor .. ama bence bunları yaşamakta yaşamamakta bize bağlı tedavi aşaması boyunca yan etki olur mu olmaz mı diye düşünmemeliyiz bunun yerine cildimiz tamamen pürüzsüz olacağına kendimizi inandırmalıyız..:nazar: uyku sorunu çeken arkadaşım içinde olumlu düşünmesini yada doktoruna danışmasını öneriyorum

tedaviyi bitirdim ben fakat bende uyku gibi bir problem yapmamıştı, vitamin desteği alsan uyku problemin gider mi acaba ya da ilacın dozunu düşürseniz

vitamin alıyordum da biraz düzensizdi. kolestrolüm çıkmış biraz.demir b12 takviyesine de devam ediyorum. Azaldı gibi ya.. Hadi bakalım. Çok teşekkrler!:KK34:

X