Sivilceli Ciltler Roaccutandan sonra yine akne belasi :(

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
Arkadaslar,,

canim cok sIKKIn..
Gecen sene roaccutan kullandim, ve 6 ay cok guzel bebek gibi cildim oldu, hic makyaj fln kullanmiyordum heryere rahat gidebiliyordum fln.

Ama simdi yine 3 aydir yine yanaklarim sivilce doldu hemde kistli agrili sivilcelerden bende manyak gibi tam olmadan sivilceler patlatiyorum kocaman iz kaliyor cunku derimde kalkiyor suanda cildim delik desik.. Roaccutanin faydasi nerde peki ?

En kotusude yuzum tuylendi roaccutandan sonra, of iyice berbat oldu.

Ayni sorunu yasayan varmi Roaccutandan sonra yine aknesi cikan varmi arkadaslar?

Nisanlim takma kafana diyor, ama ben disari bile cikasim gelmiyor. Ise giderken kapatici kullaniyorum sisligi belli olsada kirmiziligi en azindan belli olmuyor, Vichyninkini kullaniyorum yagsiz kapatici ama ben artik kapatici fondoten kullanmak istemiyorum..

Napmam lazimmmm??

canım bnmkiside tekrarladı canını sıkma diyemicem çünkü bu hapı kullandıktan sonra sivilce çıkması insanı deli ediyo nasıl bi duygudur iyi biliorum...roaccutanı yazan cildiye uzmanına git anlat durumunu başka bi ilaç fln yazar belki.....

bende yaklıaşık 3sene önce kullandım 1sene kadar bıraktıkatan sonra hiç bir tane bile sivilcem çıkmadı ama ben ilacı kestikten sonra bi süre krem kullandım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…