Sivilceli Ciltler Roaccutan sonrasi geri dönüs yapan sivilcelerim ve siyah noktalarim :( ..

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Betty42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
106
0
Arkadaslar bir sene oncesine kadar roaccutane kullanmistim, ve o zamanlar etkisini cok guzel gostermisti cildimde sivilceden eser kalmamisti birkac aya kadar. Ama simdi her hafta yine kesin 2 tane buyuk sivilce cikiyor boyle zor yok olanindan zaten bunlarda zor olusan cinsten once kizariyor bikac gun sonra hafif belirgin oluyor sonra kocaman sivilce Delircem yaa, niye geri donmeye basladilar cok uzgunum gercekten o kadar sIkIntiyi bosunami cektim, napmam gerek? Cikolatadan ve sut urunlerinden uzak dursam fayda edermi ? Aranizda varmi boyle bu ilaci kullandiktan sonra geri donen sivilceler?

aynen benimde oyle oldu uzun bir tedaviden sonra 3 sene kadar bisey cikmadi sonralari eskisinden dahada buyuk sivilceler cikti simdiki aklim olsa o ilaci kullanip karacigerimi bosa yormazdim

aaa kızlar öyle mi...ben de son çare olarak o ilacı kullanayım diyordum.yüzümde aynen arkadaşın dediği gibi sivilceler var...ben de tetradox falan kullanmıştım geçen sene.yüzüm mükemmeldi.şimdi bir sürü,önce kızarıyor ve içi doluyor kocamann 6 tane var şuan yuzumde düşünün psikolojimi...madem hemen bir daha çıkıyor ben de kullanmayayım.

ya bak ilacin etkisi cok guzel ama gecici olarak cildim cok guzel olmustu resimler flnda var isteyene gosterebilirim yani oncesini ve sonrasini, ama simdi yine ara ara cikiyor ve boyle ici dolu dolu uzerine kurutcu jel suruyorum cikmasini engellemek icin ..

bende kullandım bu ilacı.. bi sene olcak işte memnunum.. adet dönemlerimde bi tane en fazla çıkar o da küçük bişey.. imex sürüyorum üstünde sorun olmuyor zaten.. tekrarlaması kişiye göre değişir bence. benimde kuzenim kullandı ve hala tekrarlamadı yani.. ne olacağı tabiki bilinmez ama tekrarlamasın bi zahmet6 ay işkence gibiydi çünkü akannehir

bende geçen sene kullandım, bu sene yine tekrarladı öncesinde başka ilaç verdi doktor kullanmamak için direndim ama mecbursun yoksa izlerin kalır dedi yine başladım, ve ne yazık ki tekrarlama riski de söz konusu garantisi yok dedi

tam aksine süt ürünleri daha çok tüketmen lazım süt yoğurt beyaz peynir bol sebze meyve doğal yiyecekler feesfootttan uzak durmalısın baharatlı yiyecekler kesinlikle yememelisin çikolata kuru yemiş asitli içecekler kızarmalar bir süre yenmemeli hormonlarına baktır birde jinekoloğuna danış bazen bu durumlara doğum kontrol hapı çok iyi geliyor ..

bende kullandım bu ilacı.ilk 1,5 sene mükemmeldi.ama daha sonra aynı ilacı kullanmadan önceki haline geri döndü.neden böle oluyr ki.bizim kaderimiz ömür boyu sivilcelerle yaşamakmı.yokmu bunun kesin bi çaresi?lmaz:

süt ürünleri ineğin hormonları süte geçtiğinden akneye neden olabiliyormuş.

bende ilk senesi mükemmel görünen bir cilt ama 1 yıl sonrasında yine başı sivilcelerle belaya girenlerdenim.roaccutane a hayır!!

aynen kızlar ya 6 ay boşuna mı kullandım bu ilacılmaz:hani bir daha hiç çıkmıcaktı kesin çözümdü sonuç hüsran eski hale geri dönüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…