• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rizeli Heidi'nin Hayali Veteriner Hekim Olmak

ince bilek

💔
Pro Üye
16 Temmuz 2010
19.693
55.170
798
http://m.milliyet.com.tr/rizeli-heidi-veteriner-olacak-gundem-2534060/

Rizeli Heidi veteriner olacak
Doğum yapan keçiyi taşıdığı fotoğrafıyla tüm Türkiye’nin tanıdığı Hamdu Sena Bilgin, hayalinin veteriner olmak olduğunu söyledi
rizeli-heidi-veteriner-olacak-10021523.Jpeg

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Yağcılar köyünde hayvancılıkla geçimini sağlayan Atilla ve Havva Bilgin çiftinin 3 çocuğundan en küçüğü olan 12 yaşındaki Hamdu Sena, Atatürk Ortaokulu 6. sınıfta eğitim görüyor. Hafta içi okula giden Sena, hafta sonları ise sabah erken saatlerde kalkarak ailesine yardım etmek üzere yaklaşık 1.5 saat yürüyüp Apidon adını verdikleri mezraya ulaşıyor. Burada inek ve keçileri sağan Sena, ardından hayvanları merada otlatıyor.

Sena, sosyal medyada paylaşılan fotoğrafının ardından birçok kişi tarafından ‘Rizeli Heidi’ olarak çağrıldığını, bunun çok hoşuna gittiğini söyledi.

‘Annem için okuyacağım’

Hayvanlara bakmanın kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Sena, “Her şeyi kendi isteğimle yapıyorum. Hayvanları beklerken daha rahat ders çalışıyorum” diye konuştu. Bilgin, “Annem az okuyabildi. Annem için okuyacağım, veteriner olacağım” dedi.

Back