• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rize’deki yangın tatbikatında kurtarılması beklenen cansız manken kül oldu

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Rize’de İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yangın ve kurtarma tatbikatında kurtarılması beklenen cansız manken yandı.

itfaiye-tatbikat1.jpg

İHA’nın haberine göre Türk İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 301. yıldönümü dolayısı ile Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurtarma ve yangın tatbikatları ilginç görüntülere sahne oldu.

Tatbikat gereği ateşe verilen ahşap kulübeden çıkartılan cansız mankenin yanarak eridiği görüldü. Cansız manken yanarak erimiş olmasına rağmen sağlık ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa konularak hastaneye götürüldü.

itfaiye-tatbikat.jpg

http://www.diken.com.tr/rizedeki-yangin-tatbikatinda-kurtarilmasi-beklenen-cansiz-manken-kul-oldu/

Uyyyyy Rize'luuu yaktin mançeni daa:KK14: Uşağum kitti kül gibi mançen:KK59:

Ah yurdum insanı :KK53:
Herzamanki gibi Trajikomik :KK51:

ne yapacaklardı, oraya gömüp cenaze töreni mi düzenlenecekti :27: o değil de tatbikatta yanıyorsa gerçeğinden allah saklasın..

ne yapacaklardı, oraya gömüp cenaze töreni mi düzenlenecekti :KK53: o değil de tatbikatta yanıyorsa gerçeğinden allah saklasın..
Tövbe Estağfurullah yorumunu görünce gülme tuttu:-) tatbikatlarda çok acemiyiz, deprem tatbikatlarında da benzer manzaralar oluyor.
Ki böyle hayati meslek gruplarında verilen eğitim Dünya standartlarında olmalı ve sürekli tatbikatlar yapılıp pratiklik kazandırılmalı.
Ayrıca yanılıyorsam düzeltirler fakat itfaiye erleri birtek tatbikatlarda böyle giyiniyorlar galiba, gerçek yangınlarda maske falan taktıklarına pek denk gelmedim, ki iş güvenliğinin en yüksek seviyede olması gereken mesleklerden biri itfaiyecilik.

Back
X