Rize’de Kadın Doğum Doktoru

kelebekimsi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.474
Puanlar
133
Artvine yeni tayin oldum buralar çok küçük bi doktor da bulamadım kendime. Rize yakın olduğu için oraya gitmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz iyi bir doktor var mı özelde?

Ben Trabzon'dayım, Rize'deki arkadaşlar daha iyi bilirler.
Rize'de benim iyi olarak duyduğum Asiye Semra Kadıoglu ve Beril Gürlek

Ben Trabzon'dayım, Rize'deki arkadaşlar daha iyi bilirler.
Rize'de benim iyi olarak duyduğum Asiye Semra Kadıoglu ve Beril Gürlek
Trabzon biraz daha uzak kaçıyor buraya ama gerçi 1 saat felan oynuyor galiba hangi doktor daha iyiyse ona giderim sanırım öneriniz var mı orda acaba? Bir de bu doktorlar hangi hastanede çalışıyor biliyor musunuz

Asiye Semra Kadıoglu Șar hospitaldeydi fakat ayrılmış su anda nerede olduğunu bilmiyorum ama bulunur.

Beril Gürlek Rize merkezde özel muayenehanesi vardı.

Artvine yeni tayin oldum buralar çok küçük bi doktor da bulamadım kendime. Rize yakın olduğu için oraya gitmeyi düşünüyorum. Bildiğiniz iyi bir doktor var mı özelde?
Merhaba, ben de hopadayım şu an. Süreci kimle devam ettirdiniz acaba. Beril Gürlek için iyi diyorlar maalesef buralar rizeye göre daha da kötü kadın doğum alanında.

Merhaba, ben de hopadayım şu an. Süreci kimle devam ettirdiniz acaba. Beril Gürlek için iyi diyorlar maalesef buralar rizeye göre daha da kötü kadın doğum alanında.
Hopada Nazile Tirek Demirkılıç var ona gittim iki kez bir kez de Rizede Evren Akmut var ona gittim Nazile hocayı daha çok sevdim hastanede çalışıyorum ben o yüzden kendi hastanemdekş doktorla ilerledim doğum için de memleketime gittim

Nazile hocaya da gitmişliğim var ama sanki estetik üzerine daha çok ilgileniyordu. Evren beyi nasıl buldunuz ?

Nazile hocaya da gitmişliğim var ama sanki estetik üzerine daha çok ilgileniyordu. Evren beyi nasıl buldunuz ?
Evet o işlemleri de yapıyor ama hamilelerle de güzel ilgileniyor Evren beye sadece cinsiyet öğrenmeye gitmiştim iyiydi genel olarakher şeyine detaylı baktı anlattı ama randevu saatimden çok geç aldı erken gitmeme rağmen baya beklemiştim

Anladım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…