Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım bende rızede oturmaktayım.bende aynı sorundan muzdarıpım..aralık gıbı kesın amelıyat olmak ıstıyorum..suan ıkı sıkkımız var.bırıncısı trabzonda mustafa capar veya aya klınık ercan yavuz..ıkıncısı rize arastırma hastanesınde olmak..ama onu daha arastıramadım..suan bıraz kılo verım hemde kıs olsun ıstıyorum..genekdede bahar ve sonbaharda tercıh edın dıyolar..denız mevsımı sıcak vs...
eğer yazarsan detaylı konusuruz...deneyımlerımızı anlatırız
canm bende bu 6 ayın gecmesını beklıyorum cunku bebegım emzırmeyı yenı kestım rıze devlet hastanesınde plastık cerrah yenı gelmış ve cok alakalıymışş eger olursamkı ınsallah olucam devlette bayanda var erkek te var dr yanı bayan dr u ıntden araştırdım ızmırde tanınmış ünlü estetıkcı dıyoo rızede goreve başladıhihoyyyt yanı işinde gayet başarılıymışş ... zaten bende ılk trabzon düşünüyodum ama tam yanı başımda ıyı bı dr nın oldugunu duyunca acıkcası fıkır degışıklıgı oldu bende senın dedıgın ıkı dr yı bılıyorum ama rızede olucam kesın a.sbenım su 6 ayın gecmesıde zaten kışa denk gelıyoo gıbı kasım aralık yanı kışın olması daha ıyı dıyolarbende okumuştum kan akışı ıle ılgılı bıseydı sanırım bu aradaben 90 d cup kullanıyorum ama cokta sarkıklar ondan cok şıkayetcıyım acıkcası agırlıklarıda cabası:kedi:sende canm gelışmelerden haberdar edrsen cok sevınırım:1hug:
rizede ıyı bır dr olmasına cok sevındım..bende 6 dıyorum cunku bende bebeğimı emzırmeyı bıraktı.2 doğum yaptım.benım yıllardı buyuktu sımdı hem buyuk hem sarkık..110 cup olcum.detaylı olarak konusalım senle..
selam kızlar, rizeye yeni gelen doktorun adı ne bilio musunuz? bende göğüs büyütme istiorm.. mustafa çaparla konuştum mail yoluyla sadece. rizede ki iyiyse onunla yüzyüzede görüşebilirim yardımlarınızla