Rize de meme küçültme ameliyetı olan varmı lütfen cevap yazın arkadaşlar..

fukuli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
117
0
41
KK Arkaşlarım acaba rizde gögüs küçült me amelıyatı olanlar lütfen burda paylaşsın rica edıyorumm yorumlara cok ıhtıyacım var cunku bende mem küçültme amelıyatı olmak ıstıyorumm opuyorumnanaktan.

arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorum ıl dışı ıstanbul düşünüyorumm aylın karanlık fakat cok kararsızımm rızede olan varsa lütfennnnn yazsın

merhaba canım bende rızede oturmaktayım.bende aynı sorundan muzdarıpım..aralık gıbı kesın amelıyat olmak ıstıyorum..suan ıkı sıkkımız var.bırıncısı trabzonda mustafa capar veya aya klınık ercan yavuz..ıkıncısı rize arastırma hastanesınde olmak..ama onu daha arastıramadım..suan bıraz kılo verım hemde kıs olsun ıstıyorum..genekdede bahar ve sonbaharda tercıh edın dıyolar..denız mevsımı sıcak vs...
eğer yazarsan detaylı konusuruz...deneyımlerımızı anlatırız

merhaba canım bende rızede oturmaktayım.bende aynı sorundan muzdarıpım..aralık gıbı kesın amelıyat olmak ıstıyorum..suan ıkı sıkkımız var.bırıncısı trabzonda mustafa capar veya aya klınık ercan yavuz..ıkıncısı rize arastırma hastanesınde olmak..ama onu daha arastıramadım..suan bıraz kılo verım hemde kıs olsun ıstıyorum..genekdede bahar ve sonbaharda tercıh edın dıyolar..denız mevsımı sıcak vs...
eğer yazarsan detaylı konusuruz...deneyımlerımızı anlatırız

canm bende bu 6 ayın gecmesını beklıyorum cunku bebegım emzırmeyı yenı kestım rıze devlet hastanesınde plastık cerrah yenı gelmış ve cok alakalıymışş eger olursamkı ınsallah olucam devlette bayanda var erkek te var dr yanı bayan dr u ıntden araştırdım ızmırde tanınmış ünlü estetıkcı dıyoo rızede goreve başladıhihoyyyt yanı işinde gayet başarılıymışş ... zaten bende ılk trabzon düşünüyodum ama tam yanı başımda ıyı bı dr nın oldugunu duyunca acıkcası fıkır degışıklıgı oldu bende senın dedıgın ıkı dr yı bılıyorum ama rızede olucam kesın a.sbenım su 6 ayın gecmesıde zaten kışa denk gelıyoo gıbı kasım aralık yanı kışın olması daha ıyı dıyolarbende okumuştum kan akışı ıle ılgılı bıseydı sanırım bu aradaben 90 d cup kullanıyorum ama cokta sarkıklar ondan cok şıkayetcıyım acıkcası agırlıklarıda cabası:kedi:sende canm gelışmelerden haberdar edrsen cok sevınırım:1hug:

canm bende bu 6 ayın gecmesını beklıyorum cunku bebegım emzırmeyı yenı kestım rıze devlet hastanesınde plastık cerrah yenı gelmış ve cok alakalıymışş eger olursamkı ınsallah olucam devlette bayanda var erkek te var dr yanı bayan dr u ıntden araştırdım ızmırde tanınmış ünlü estetıkcı dıyoo rızede goreve başladıhihoyyyt yanı işinde gayet başarılıymışş ... zaten bende ılk trabzon düşünüyodum ama tam yanı başımda ıyı bı dr nın oldugunu duyunca acıkcası fıkır degışıklıgı oldu bende senın dedıgın ıkı dr yı bılıyorum ama rızede olucam kesın a.sbenım su 6 ayın gecmesıde zaten kışa denk gelıyoo gıbı kasım aralık yanı kışın olması daha ıyı dıyolarbende okumuştum kan akışı ıle ılgılı bıseydı sanırım bu aradaben 90 d cup kullanıyorum ama cokta sarkıklar ondan cok şıkayetcıyım acıkcası agırlıklarıda cabası:kedi:sende canm gelışmelerden haberdar edrsen cok sevınırım:1hug:

rizede ıyı bır dr olmasına cok sevındım..bende 6 dıyorum cunku bende bebeğimı emzırmeyı bıraktı.2 doğum yaptım.benım yıllardı buyuktu sımdı hem buyuk hem sarkık..110 cup olcum.detaylı olarak konusalım senle..

rizede ıyı bır dr olmasına cok sevındım..bende 6 dıyorum cunku bende bebeğimı emzırmeyı bıraktı.2 doğum yaptım.benım yıllardı buyuktu sımdı hem buyuk hem sarkık..110 cup olcum.detaylı olarak konusalım senle..

canm bende ıkıncı cocuktan sonra ıyıce gögüslerım perışan oldu sarkma desen o derece yanı kötü görüntü etek pantolon alttan hepsı tmm oluyoo ama ustten bı ceket bıle uymuyoo yanı zor en ıyısı yaptırıp kurtulmak bı su 6 ay hayırlısıyla gecıp olup kurtulsam anca içim rahat etcek .haftaya devlet hastanesıne gıdıp bı görüşcem zaten bana hastane cok yakın dış kontrolum var dıye erteledım bayram gırınce araya kaldı hastaneye gıdınce ılk zaten nereye yönlendırırım hıç bılgım yok bı gıdım öğrenıcem orda bakalım artık ..a.shem özel dıye ılk düşünüyodum ama fıkrım degıştı buraya drnın geldıgını duyunca bana kalırsa burda daha cok ılgılenırler devlette olsa nede olsa başkakanın memleketıyerimseniben hemde merkez yanı kuytu bı yerde degıl göze carpan yanı ılgı
tam olur dıye düşünüyorumboshayallersmile bu arda canm pekı sen nerde nasıl yaptırmayı düşünüyosun fikırlerın nedır anlatırsan sevınırım :1hug:

ilkem canm senın boy ve kılo kac acaba:uhm: ben kılo vermeyede calışıyorumda 75dım 68 e düştüm boyum 1.60.. canm birde sen rize merkezdemı oturuyorsun:1hug:

canım ben ozelden mesaj atamıyorum msnde rahatrahat konusalım..eğer sen yollyabılıyosan bana gönder eklıyım..bırbırımıze destek oluruz tabı ıstersen?

selam kızlar, rizeye yeni gelen doktorun adı ne bilio musunuz? bende göğüs büyütme istiorm.. mustafa çaparla konuştum mail yoluyla sadece. rizede ki iyiyse onunla yüzyüzede görüşebilirim yardımlarınızla

selam kızlar, rizeye yeni gelen doktorun adı ne bilio musunuz? bende göğüs büyütme istiorm.. mustafa çaparla konuştum mail yoluyla sadece. rizede ki iyiyse onunla yüzyüzede görüşebilirim yardımlarınızla

canm ben rizede oturuyorum bı tanıdıgımız rıze devlet hastanesınde burnundan amelıyat olmuştu bende dedımkı rızeye gelmışmı dr evet falan dedı :dance: sonra googleden rıze devlet hastanesıne gırdım doktorlar bölümüne orda ıkı drnın adı gecıyodu 1.sı Opr.Dr a.burçe karantinacı tuna.2.sı ıse dr rüştü köse plastik cerrah yazıyodu..a.ssonra ben bayan dr yı araştırdım sadece ulaştığim bılgı şu izmirin tanınmış palstık cerrahlarından burçe karantınacı dıye gecıyo bıde eşıyle amelıyat sırasında tanışıp evlenmışler bende dedıkodular bunlar tatlım:roflol:bende daha devlet hastanesıne gıdemedım bu ara yoğunum o yüzden benımde 6 ay gıbı bısurecın gecmesı gerekıyoo emzırmeyı yenı bebegım bıraktıgı ıçın ..ama googlede hastanenın ulaşım tel var ıstersen alabılırsın yda ben sana yollayabılırıma.s gıtcegım ıçın ben hıç arama gerksımı duymadım ama belkı sen görüşmek ıstersına.sa.s.

hulahop dr gorusmeye gıdersen lutfen bızlerıde haberdar et canım..dr nasıl ılgılımı vs?herturlu seyımerak edıyorum..cvpnı beklıyorum...fıyatlarınıda öğrensen vede kucultmek ısteyenlerde var:) hehhe cok sey ıstedım ama gıdersen aklında olalalım:)

çok teşekkür ederim kızlar.. bende yaz sonu düşünüorm operasyonu ama erken gidip bi görüşme yaparsam mutlaka sizi bilgilendiririm merak etmeyin yerimseniben

selam kızlar burce karantinacıyı facebookta buldum ama mesaj gönderemiorm çok üzüldüm kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaa evet nasıl bır ısse mesaj atılmıyooo!!!rıze devlet hastanasının yonetımıne mesaj atım dedım.outlook cıkıyo onuda ben yapamıyorumm...nasılll oğrenıcezzz yaaaaaaaa...

X