- Konu Sahibi balbocegi35
-
yasamayıda yürütüyorlar , yargıyıda ülkemide yürütüyorlar.. Yandaşlar şuna bir açıklama yapın Allah aşkına aklım almıyor..
benimde ebru gündeş'i her gördüğümde insanların harama ne kadar yakın oldukları aklıma geliyor. o ses türkiye'de o kadar şık giyiniyor ki programdan 1 ayda aldığı para 1 günlük kıyafet parasını anca karsılar. çok çok pahalı üzerindekiler. nedir bu lüks merakı nedir bu lüksü yasayabilmek için göze aldıkları? ikiz yalılarda yasamak için bu adama katlanılır mı suratında meymenet yok!
ülkeyi bu defa fena yürüttüler..devletin malı deniz yemeyen domuz hesabı..yasamayıda yürütüyorlar , yargıyıda ülkemide yürütüyorlar.. Yandaşlar şuna bir açıklama yapın Allah aşkına aklım almıyor..
bakışlara bak adamdaki abla bende para var ha ha diyo sankiYandaşlar laf söyletmezler haberiniz olsun...
Ünlü bir mağazanın kartında biriken bonus miktarı..
300.000 tl...
Gazete yazdı hemde...
bakışlara bak adamdaki abla bende para var ha ha diyo sanki
Adamın önüne güzel yattılar...
300000 miYandaşlar laf söyletmezler haberiniz olsun...
Ünlü bir mağazanın kartında biriken bonus miktarı..
300.000 tl...
Gazete yazdı hemde...
300000 mi
Napolyon bile para para para demiş:)Evet bende okuyunca şaşırmıştım,çok ünlü bir mağaza imiş..
neden napolyon para diyemez mi.. ben bıle dıyorum napolyon dehayli derNapolyon bile para para para demiş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?