Rıza Sarraf 'fazla kilolarından kurtulmak için' evine ameliyathane kurdurdu!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Rıza Sarraf 'fazla kilolarından kurtulmak için' evine ameliyathane kurdurdu!
17 Aralık yolsuzluk operasyonlarının simge isimlerinden Rıza Sarraf'ın evine özel ameliyathane kurduğu ortaya çıktı.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/riz...ulmak-icin-evine-ameliyathane-kurdurdu-117824

17 Aralık operasyonu sonrası AKP'lilere verdiği rüşvetlerle anılan Rıza Sarraf, lüks içinde yaşamaya devam ediyor.

Millet gazetesinde yer alan habere göre hakkında rüşvetten kara para aklamaya kadar çeşitli iddialar bulunan Sarraf’ın, fazla kilolarından kurtulabilmek için evine özel ameliyathane kurduğu ortaya çıktı. Kliniğe gitmek istemeyen Sarraf, doktorun önerisiyle, 20 bin lira verip 1 günlüğüne eve tam ekipmanlı ameliyathane kurdu. Sağlık ekibinin getirdiği makineyle, 65 bin liralık operasyon yapıldı. Vücudundan 5 kilo yağ çekilen Sarraf, şimdi çelik korse takıyor.

Evet eminim kilo aldırıyordur. Bir çeşit kara para aklama yöntemi değildir, Rıza yapmaz öyle şey.

Şu adamı bile şakşaklayabilen gözü kör Akp'lilere inanamıyorum gerçekten en çok.

biz daha eve kondisyon bisikleti bile alamayalım

para boyle bosey demekkı kondisyon bisikleti..
arabayı muayeneye götürürken emanet ilkyardım cantası alıyorum arkadastan

off çok fakirik

Ne kadar ağladınız yahu, tıka basa yiyecek kadar paranız var demek ki, kondisyon bisikletine ihtiyaç duyup araba alabildiğinize göre
Siz orjinal parfümler alıp çeşit çeşit ayakkabı çantalarla feyşın tvden fırlamış gibi geziyorsunuzdur da heee

1.65 boyla v. Secret kizlari gbi geziyorum hemde sahsim adina töbe töbe...

kizlarin memelerine uyusturucu saklanip disariye ihrac edilen filmler vardir hani. o geldi lan aklima nedense

adam yiyip ameliyat masasina mi yatiyormus tuvalete gitse hallolucak halbuki tum mesele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…