- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
İdeal kilom 51-52 arası , ideal derken kendimi iyi hissettiğim diyelim :)
ilk çocuğuma 55 le hamile kaldım, emzirme bitiminde 60 lardaydım,
ikinciden sonra şuan 65 im
evde leslie ile jessica simpson ile yürüyüşler yaparak başladım, özellikle jessica yı tavsiye ederim, iyi terletiyor.
ama kilo veremedim.
bir aydır spor salonuna gidiyorum, haftada 3 gün kardiyo yapıyorum.
Bir ayda sadece 1 kilo verdim.
Diyet olmayınca olmuyormuş, sağlıksız da beslenmiyorum çok ama diyet yapabileceğimi de sanmıyorum, zaten emziriyorum, sürekli aç hissediyorum azıcık yemekten kısınca.
bu konuyu kendim için açtım, neler yaptım yazarım, belki seneye ellilerden selam atarım kendime.
aslında spor salonuna başlarken çok ümitliydim, bu yaz 59 ları bile olsa görürüm diyordum da, şuan o kadar ümitli değilim
ilk çocuğuma 55 le hamile kaldım, emzirme bitiminde 60 lardaydım,
ikinciden sonra şuan 65 im
evde leslie ile jessica simpson ile yürüyüşler yaparak başladım, özellikle jessica yı tavsiye ederim, iyi terletiyor.
ama kilo veremedim.
bir aydır spor salonuna gidiyorum, haftada 3 gün kardiyo yapıyorum.
Bir ayda sadece 1 kilo verdim.
Diyet olmayınca olmuyormuş, sağlıksız da beslenmiyorum çok ama diyet yapabileceğimi de sanmıyorum, zaten emziriyorum, sürekli aç hissediyorum azıcık yemekten kısınca.
bu konuyu kendim için açtım, neler yaptım yazarım, belki seneye ellilerden selam atarım kendime.
aslında spor salonuna başlarken çok ümitliydim, bu yaz 59 ları bile olsa görürüm diyordum da, şuan o kadar ümitli değilim