riskli hamileligi olanlar lütfen yüce rabbimden ümidi kesmeyin!

dereboyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
40
3
86
Kütahya
Arkadaşlar bende size bebegimin hikayesini anlatmak istiyorum.ben üniversitedeyken evlendim okulumun bitmesine daha iki sene vardı.eşim askere gidicekti evlenmek için erkendi ama ailevi problemlerden dolayı evlendik.bu arada okulum bitene kadar çocuk düşünmedigimiz için korunuyorduk.eşim evlendik 10.günde askere gitti bende okula devam ettim.takip eden altı ay boyunca düzenli adet görüyordum.eşimde bu süreçte gelmemişti askerden.tabi kanımda deli akıyordu.en tehlikeli su sporları yaptım bu süreçte.Agır hastalandım ve çok agır antibiyotikler kullandım.Meslegim geregide defalarca röntgene girdim.hemde direk x ışınlarına maruz kalarak .günde 7 -8 sefer girdigim oluyordu röntgene.Ramazan ayında 30 gün orucumuda tuttum.hatta kilo alıyorum diye dietler yaptım.Sonra kanamalarım arttı.ramazan bitti doktora gittim.kist olabilir dedi doktor.ultrasona girdim bir ne görelim.6 aylık bir bebek vardı karnımda.herşey o kadar zamansızdı ki.hemde röntgen ışınları kabusum oldu.ve korkuyla beklenen 3 ay daha geçti.dogum günü geldi.Bebegim dogdu.Rabbim bana saglıklı bir evlat nasip etmişti.kendi kendine ve büyük stresler altında oluşmuş bir bebek .ne olur sizinde buna benzer bir hikayeniz varsa,lütfen o bebege güvenin .Dünyada birşeylerin degişmesine sebeptir demekki bebegim diye düşündüm.yüce rabbim isterse agaç kovugundan yaratır unutmayın ve herşey Allahtan gelmiştir.siz ne kadar yön vermeye kalksanızda hayata nafile bazen herşey.:

çok doğru söylüyorsun

bebeğin hayırlı ömürlü olur inşallah...bak ben yıllardım uğraşıyorum yok rabbim büyük ..genede ümidim var

Ayy canim ne guzel yazmissin Duygulandim vallahi/ Helede dusurme korkusu yasadigim su gunlerde ilac gibi geldin Allah evladina saglikli uzun omur versin

6 ay anlamadan nasıl geçti valla kolay bir hamilelik olmuş seninki :))

3 ay ama canına yetmiştir.

allah çok büyük bebeğin sağlıkla büyüsün allahım ömür vermiş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…