Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır aksine çok istiyoruz normal sevişmeden alınan haz kasılma sayılıyormu onu sormak istedim aslındaİlişkinin yasak olması çoğunlukla boşalma durumundan dolayı oluyor zaten, boşalırken kasılma olduğu için. Yasak dediyse yasaktır bebeği mi istemiyorsunuz?
Normal sevişme oldu herhangi bi kanamam felan olmadı çok şükür ama biraz pinpirikli olduğum için sormak istedimIliskinin yasak olma sebebi kadinin yasadigi vajinal orgazmin dogumu tetiklemesi.
Yalnız anlamadigim sey siz yuzeysel mi sevistiniz? Penetrasyon olmadı mi?
İlişkiye girmedik sevişmeden kaynaklanan durumdan bahsediyorum ilişkiye girmek demek çocuk yapma aşamasındaki durumdur ya haniİlişki yasak dediyse yasaktır neyi test ediyorsunuz ki
O zaman sikinti olmaz.Normal sevişme oldu herhangi bi kanamam felan olmadı çok şükür ama biraz pinpirikli olduğum için sormak istedim
Anladım canım ama kasılma kasılmadır diye düşünüyorum yani eğer boşalıyorsan tabi ki? Boşalma olmadıysa bir sorun olmaz herhaldeHayır aksine çok istiyoruz normal sevişmeden alınan haz kasılma sayılıyormu onu sormak istedim aslında
Anladım canım ama kasılma kasılmadır diye düşünüyorum yani eğer boşalıyorsan tabi ki? Boşalma olmadıysa bir sorun olmaz
Boşalma oldu o yüzden korktum ama çok şükür kanamam felan olmadı 6 haftalık gebeyim sıkıntı olsa şimdiye belli olur muyduAnladım canım ama kasılma kasılmadır diye düşünüyorum yani eğer boşalıyorsan tabi ki? Boşalma olmadıysa bir sorun olmaz herhalde
Penetrasyon diyoruz ona, çocuk yapma aşaması ne yavİlişkiye girmedik sevişmeden kaynaklanan durumdan bahsediyorum ilişkiye girmek demek çocuk yapma aşamasındaki durumdur ya hani