• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Riskli gebelik ve Doğum için doktor tavsiyesi

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Mrb arkadaşlar İstanbul Anadolu yakasındayım riskli gebelik ve Doğum dalında iyi bi doktor arıyorum bi kaç alternatif var ama içim tam rahat değil özel veya devlet fark etmez maddi manevi yıpranmış durumdayız deneyimli olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim hoşça kalın

Süleyman Engin Aktan

Yeditepe hastanesi Olus Api hanım riskli gebelik uzmanıdır tavsiye ederim

Arkadalar tekrar başlık açmak istemedim.
Riskli gebelik, ileri yaş gebeliği, düşük riski, vajina anormalisi, miyomlar, kanamalı gebelik, progestan ve ya ilaç alerjisi olanlar, gebeliğe eşlik eden astım, şeker, kolestrol, obezite, tansiyon, göğüs hastalıkları gibi durumlarda bilgili, deneyimli, DİĞER BRANŞ DOKTORLARIYLA KOORDİNELİ ÇALIŞAN, hamileliği takip ettiği gibi en yüksek riskli durumda dahi doğumda da hem normal, hem sezeryan, hem genel anestezi hem lokal anestezide sorumluluk alabilecek, güler yüzlü, işinden memnun, moral bozmayan, çalıştığı hastane tam teşekküllü bir periontolog (riskli gebelik uzmanı ve doğum doktoru) arıyorum.

Herkes Gökmen İyigünü tavsiye etmiş fakat, sürekli elimden başka bir şey gelmez diyen, iki hafta önce her şey yolunda deyip iki hafta sonra doğum yolun myom dolu kimse senin doğumunu üstlenmez diyen, kendsi de riski almayacağını belirten birisi.
Doktordan bize gereksiz iyi senaryo çizmesini beklemiyoruz, psikolog da değiller fakat biraz moral olmadan yürümüyor.
Aksine kötü şeyler duytmaktan içim çekildi.

Zaten profilinde doğum ve sezeryan üzerine çalımadığı, laparaskopik cerrahi işlemlere girdiği yazıyor.

Muayenesi 300 tl 5 defa muayeneye bir o kadar da konrtole gittim. Fakat son söylediği doğumla ilgili şeyler beni düşündürmeye başladı.

Medical park göztepe de doğum yapmayı planlıyordum.
"hafif" orta kulak iltihabı oldum koca hastanenin koca doçenti sabah akşam 1000 mg Agumentin verdi resmen beynim yere akıyordu 1 hafta etkileri devam etti. Hamile halimle çekmediğim kalmadı.

Doğumda bile daha baştan doktor sorumluluk alamıyorsa son derece korku ve panik içindeyim.

Tamamlayıcı Allianz sigortam var, gebelik teminatım yok, acıbadem yada folransa gücüm yetmez sanırım ama yine de her türlü tavsiye bekliyorum. Teşekkürler..

Son düzenleme:
Back