Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba kızlarrrr.......antalyada ikamet eden arkadaslar . daha once ılk gebelıgımde düşük yapdım sımdı antalyada riskli gebelik uzmanı arıyorum. bilgi veririseniz cok sevinirim
bu konun gerçekten ehli ben 2011de gitmiştim tıptan arıyordum ozamanlar memorilade çalışyordu.beni okadar rahatlamıştıki.bütün doktorlar korkutmuştu.ama doğumum normal olacağını bile söylemişti.ultrasyonu falan çok gelişmiş.parası biraz fazla ama
özel muaynehanesi varmıs sanırım. banada ilk gebeliğimde doktorum hersey normal demışdı 2 haftada bir gelmene gerek yok 1 ay sonra gel dedı ogun bebegım ölmüş. ve ben o sekılde 1 ay dolaşdım.kendımı hamıle sandım. sonrakı muaynede bellı oldu canım.. oyuzden dusuklerle ılgılnene bır doktor olsun ıstıyorum ınanc beyi eşimede soyluycem buay tekrar hamıle olabılırım . bakalım hayırlısı