How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

riskli gebelik uzmanı

nageee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
504
13
68
40
Antalya
antalyada riskli gebelik uzmanı kadın dogumcu arıyorum arkadaslar. kimi önerirsiniz?

merhaba kızlarrrr.......antalyada ikamet eden arkadaslar . daha once ılk gebelıgımde düşük yapdım sımdı antalyada riskli gebelik uzmanı arıyorum. bilgi veririseniz cok sevinirim

İNANÇ MENDİLCİOĞLU gerçekten tıpta ama memorialdada çalışıyor.prof kendisi.ben gitmiştim riskli gebelik profesörü

bu konun gerçekten ehli ben 2011de gitmiştim tıptan arıyordum ozamanlar memorilade çalışyordu.beni okadar rahatlamıştıki.bütün doktorlar korkutmuştu.ama doğumum normal olacağını bile söylemişti.ultrasyonu falan çok gelişmiş.parası biraz fazla ama

özel muaynehanesi varmıs sanırım. banada ilk gebeliğimde doktorum hersey normal demışdı 2 haftada bir gelmene gerek yok 1 ay sonra gel dedı ogun bebegım ölmüş. ve ben o sekılde 1 ay dolaşdım.kendımı hamıle sandım. sonrakı muaynede bellı oldu canım.. oyuzden dusuklerle ılgılnene bır doktor olsun ıstıyorum ınanc beyi eşimede soyluycem buay tekrar hamıle olabılırım . bakalım hayırlısı

İNANÇ BEYİN muaynehanesini araadım muayne ücreti 250 lira dediler canım çok pahalı amaaaaa

Back