Herkese merhaba. 45 yaşındayım. Çok şükür 12+4 gebeyim. 11. haftada doktorum ultrasonda gördüğü kadarıyla herşey yolunda sorunsuz doğurursun sen bu bebeği Allahın izniyle dedi ama o gün ikili test yaptı. bir hafta sonra aradı ve testin sonucu riskli çıktığı için amniyosentez yaptırmamı önerdi önemini belirterek. ve amniyosentezin % 5 oranında düşük yapabildiğini de ekledi. Bebeği kaybetmek istemediğimiz için araştırmaya başladık. amniyosentezle hemen hemen aynı sonucu verip bebeğe zarar vermeyen tarama testleri olduğunu öğrendik. genoks'a kanımı verdim sonucu bekliyoruz. on iş günü sonrası sonucu alıcaz ama bu testler % 99 doğruyu verebiliyorlarmış. gene iyi bir takibin yapılması gerektiğini düşünüyorum. bu da ancak emin ellerde olur. o yüzden iyi bir perinatoloğa ihtiyacımız var. ( bu arada perinatoloğu da riskli gebeliği araştırırken öğrendim böyle bir uzmanlık varmış kadın doğum haricinde)
Genoks ta tahlil yaptıran var mı aranızda ? sonuçları doğru mu ?
Anadolu yakasında iyi bir perinatolog bilen var mı ? forumlardan okuduğum kadarıyla bir perinatolog bir kadına herşey yolunda ultrason takibi esastır merak etme demiş ve bebek down sendromlu ve kalbi delik olarak doğmuş
Genoks ta tahlil yaptıran var mı aranızda ? sonuçları doğru mu ?
Anadolu yakasında iyi bir perinatolog bilen var mı ? forumlardan okuduğum kadarıyla bir perinatolog bir kadına herşey yolunda ultrason takibi esastır merak etme demiş ve bebek down sendromlu ve kalbi delik olarak doğmuş