- 6 Mayıs 2022
- 45
- 14
- 29
-
- Konu Sahibi Lovelybusra
Boşlmadan önce yırtıldıysa hamile kalma ihtimaliniz yok gibi ama çok tedirginseniz ertesi gün hapı alın.Herkese merhaba. Prezervatifle ilişki yaşarken prezervatif bir anda patladı ve bir kısmı vajinamda kaldı eşim hızlıca müdahale etti ancak ben yine de tereddütteyim. Boşalma olmadı ama Zevk suyunda sperm bulunuyormuş diye okudum. Hamile kalma riskim var mı? Ertesi gün hapı kullanmalı mıyım?
Sanırım hava boşluğu kalmış ilk defa başımıza geldi. Doğurganlık dönemini hesapladım çok şükür ki geçmiş haftaya regl olacağım için ve dengeyi bozduğu için hap almadım inşallah kalmam..Bosalma bile olmadan prezervatif nasıl patlıyor anlamadim?
Risk düşük ama asla bu riski alamam diyorsaniz kullanın.
Evet büyük ihtimalle hava boşluğu kaldı çünkü ilk defa başımıza geldi. Doğurganlık dönemini hesapladım çok şükür ki geçmiş haftaya regl olacağım için ve dengeyi bozduğu için hap almadım inşallah kalmam..Prezervatifin içinde hava bırakmayın, uygun boyutlu ve kaliteli prezervatif kullanın.
Riski bilemeyiz, herşey olabilir.
Benim başıma geldi ama biz farkettigimizde boşalma gerceklesmisti sonucu şuan 30 haftalık gebeyimSanırım hava boşluğu kalmış ilk defa başımıza geldi. Doğurganlık dönemini hesapladım çok şükür ki geçmiş haftaya regl olacağım için ve dengeyi bozduğu için hap almadım inşallah kalmam..
Aynen boşalmadan önce oldu bu olay Doğurganlık dönemini hesapladım çok şükür ki geçmiş haftaya regl olacağım için ve dengeyi bozduğu için hap almadım inşallah kalmam..Boşlmadan önce yırtıldıysa hamile kalma ihtimaliniz yok gibi ama çok tedirginseniz ertesi gün hapı alın.
Ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinBenim başıma geldi ama biz farkettigimizde boşalma gerceklesmisti sonucu şuan 30 haftalık gebeyim
Yani boşaldı çıkardığında yırtıldığıni farkettik bende umursamadim açıkçası bir geceyle mi hamile kalacagim diye ama kaliniyormusYa Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinbem daha çok yeni evliyim bir süre düşünmüyorum. Siz nasıl anladınız boşaldığını? Çünkü bittiğinde çıkartması gerekiyor doğal olarak . Bizimki ilişki sırasında gerçekleşmişti büyük ihtimalle boşalmamıştı
Haftaya regl olacağım ne zaman test yapayım peki?Yani boşaldı çıkardığında yırtıldığıni farkettik bende umursamadim açıkçası bir geceyle mi hamile kalacagim diye ama kaliniyormus
Regl gününüz geçerse yaparsınızHaftaya regl olacağım ne zaman test yapayım peki?
Azimli sperm kondomu delermişBenim başıma geldi ama biz farkettigimizde boşalma gerceklesmisti sonucu şuan 30 haftalık gebeyim