Risk var mı?

Lovelybusra

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
45
14
29
Herkese merhaba. Prezervatifle ilişki yaşarken prezervatif bir anda patladı ve bir kısmı vajinamda kaldı eşim hızlıca müdahale etti ancak ben yine de tereddütteyim. Boşalma olmadı ama Zevk suyunda sperm bulunuyormuş diye okudum. Hamile kalma riskim var mı? Ertesi gün hapı kullanmalı mıyım?

Boşlmadan önce yırtıldıysa hamile kalma ihtimaliniz yok gibi ama çok tedirginseniz ertesi gün hapı alın.

Bosalma bile olmadan prezervatif nasıl patlıyor anlamadim?
Risk düşük ama asla bu riski alamam diyorsaniz kullanın.
Sanırım hava boşluğu kalmış ilk defa başımıza geldi. Doğurganlık dönemini hesapladım çok şükür ki geçmiş haftaya regl olacağım için ve dengeyi bozduğu için hap almadım inşallah kalmam..

Prezervatifin içinde hava bırakmayın, uygun boyutlu ve kaliteli prezervatif kullanın.

Riski bilemeyiz, herşey olabilir.
Evet büyük ihtimalle hava boşluğu kaldı çünkü ilk defa başımıza geldi. Doğurganlık dönemini hesapladım çok şükür ki geçmiş haftaya regl olacağım için ve dengeyi bozduğu için hap almadım inşallah kalmam..

Benim başıma geldi ama biz farkettigimizde boşalma gerceklesmisti sonucu şuan 30 haftalık gebeyim

Benim başıma geldi ama biz farkettigimizde boşalma gerceklesmisti sonucu şuan 30 haftalık gebeyim
Ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bem daha çok yeni evliyim bir süre düşünmüyorum. Siz nasıl anladınız boşaldığını? Çünkü bittiğinde çıkartması gerekiyor doğal olarak . Bizimki ilişki sırasında gerçekleşmişti büyük ihtimalle boşalmamıştı

Yani boşaldı çıkardığında yırtıldığıni farkettik bende umursamadim açıkçası bir geceyle mi hamile kalacagim diye ama kaliniyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…