• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rio Lazer epilasyon aleti (x60)

Beyaz_Kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar bu lazer aletini kullanan var mı? Kullanıp olumlu sonuç alan var mı?Ben 1,5 hafta oluyor alalı 3 kere farklı farklı günlerde jenital bölgesinin kenarına uyguladım ama hala bir sonuç alamadım acelemi ediyorum acaba.kullananlar lütfen yardımcı olurlarsa sevinirim.O kadar para verdik inşallah boş yere gitmez bir faydasını görürüm

Ben de almayı düşünüyorum tabi paramı biriktirince:)
Alan, kullanan varsa lütfen bir yorumda bulunsun çok merak ediyorum.

bende almayı düşünüyorum alsammı yoksa seanslaramı gitsem karar veremedim kullanan varsa lütfen cvp yazsın bıktım bu tülerden......:58:

merhaba hanımlar bu aralar sürekli tvde çıkıyor ve 60 kıl kökünden bahsediliyor muhakkak alan olmuştur lütfen paylaşırmısınız çok merak ediyorum...

birde benim özellikle merak ettiğim şey uyguladıktan sonra dökülme oluyor mu? oluyorsa kökünden yakıyordur olmuyorsa yüzelseydir en çok bunu merak ediyorum çünkü sonuç bence hemen alınmaz çünkü ben alexandtre yaptırıorum 1 seneyi geçti ama yüz olduğu için uzun hala bitmedi hemde yaşım 22 normal gene çıkması ben dökülüp dökülmediğini merak ediorum paramı boşuna harcamak istemiorum.

bunu uzun zaman önce duymuştum o zamanlar bende alsammı diye düşünmüştüm ama iyiki almamışım çünkü gerçekten etkili bişey olsaydı şuan kimse lazer epilasyona gitmemiş olurdu
bu tür evde lazerlerin etkisi bence birkaç aydır akımları düşüktür zaten düşünün o akım uzmanların yaptıkları gibi olsaydı herkes kendini yakardı çünkü bu profesyonel bir iş sonuçta o ayarları biz bilmediğimiz için ayarlayamayız o yüzden bunu düşünerek düşük akımda yapmışlardır

ben 20 kıl köküne kadar etki edenini almıştım 750 tl verdim kaç sene önce çöpe gitti o para hiçbir işe yaramadı kullanılmıyo bile öle reklamda anlatıldığı gibi değil...

ztn kalıcı epilasyon iğneli yazıyor internette fkt oda hem çok can yakıyor hemde yara oluyor. Teşşekkür ederim bu arada cvp verdiğiniz için şu çok saçma zaten iade yok bu üründe yalnız ambalaj açılmadan iade var çok saçma orda bir soru işareti oluyor ztn.

Back