• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rio Lazer Cihazı

BenPembePeri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
774
1
0
İstanbul
arkadaslar herevelazım adlı programda RıO LAZER cihazı diye bişi tanıttılar

evde kendimiz lazer uygulaması yapıomuşuz,%100 kıl köklerini kuruttuğunu ve ömür boyu kurtulacağımızı yazıyor (fiyatı: 399 tl)

çok merak ediyorum...alan var mı? yada bi tanıdığı alıpta kullanan?

cevaplarınızı bekliyorum bayanlara.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba onu bende gördüm hatta çok sevindim bu fiyata ömür boyu tüylerden kurtulmak harika bişey diye ama makinenin ucunu sende görmüşsündür tek tek bütün kılların köküne o ışını enjekte edicekmişsin çok uğraştırıcı ya can dayanırmı ona

bende gördüm alsammı ki diye düşündüm ama çok zahmetli tek tek her kılla nasıl uğraşcan ki birinin yapması lazım

benm param olsa hıc dusunmeden alırdım...canızı dışınıze takıp bır kes uygulayacaksınız olanı bıtenı bu kadar.... :D keske param olsa ah ahhh

canım yeter ki doğru olsun tek tek de uğraşırım walla:dance:

düşünsene ömür boyu rahat etmek var ucunda,yaz-kış rahatsın,daha ne olsun

kullanan yok ama galiba:1no2:

Ben epila adındakini kullandım,arkadaşımda rio tarayıcı olanını kullandı.. Birlikte başladık tam 10 ay boyunca hergün,saatlerce.. HıÇ BıR ıŞE YARAMIYOR... Evde kullanılan hiç bir lazer cihazına para vermeyin.. Şuan elimde 400 tl lik bir ev lazer cihazı var ve isteyene yarı fiyatına veririm,o derece işe yaramaz yani..Yaıktır paranızı sokağa atmayın,gidin lazer epilasyona bilen kişilerin elinden geçin derim bayanlar..

hemde 1kez değil 6kere fln yapmalıymışsın tek tek hepsine seyrekse kılların neysede düşüsenize bi bacaağı 2güde fln anca bitirisin heralde

bende merak etmiştim hatta almayı bile düşündüm ama internette biraz araştırınca o ürün hakkında çok şikayet gördüm şikayetim.com dan bakabilirsin. Ayrıca bi deneyeyim memnun kalmazsam iade ederim 1 hafta içinde diye sipariş verenler de olmuş ama ürün kişisel bakım ürünü olduğu için geri alamayız iadesi yok demişler.
Niyetim tabiki kimseyi engellemek değil bende okuduklarımı yazdım sonuçta bilgilendirmek için.
iyi akşamlar...

Back
X