Rinoplasti

sessizbedendenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2024
17
2
26
Merhaba burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım ahmet islam, selim turan arasında kaldım bu doktorlar ile görüşen varsa deneyimlerizi paylaşır mısınız

Merhaba burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım ahmet islam, selim turan arasında kaldım bu doktorlar ile görüşen varsa deneyimlerizi paylaşır mısınız
Selim turan rinoplasti ameliyatımı yaptı. İlk görüşmede kendine çok özgüvenli konuşması ile işte aradığım bu demiştim ancak ameliyat sonrasında yüzünüze bile bakmıyor. Burun deliklerim yamuk oldu, nefes problemi yaşıyorum (önceden hiçbir nefes problemim yoktu). Kendisinin yüzünü görmek imkansız zaten sadece asistanlarla muhattap olabiliyorsunuz. İstanbul’da en pahalı doktorlardan biri ve benim için sadece hayal kırıklığı oldu. En az 100k takipçili influencer değilseniz Selim Turan’ı kesinlikle tavsiye etmiyorum ben çok pişmanım.

Ben Ahmet İslam İle ameliyat sürecindeyim şu an, tarihi belirledik o kadar heyecanlıyım ki. Çok güven verdi daha ilk görüşmede. O kadar soru sordum ki hiç sıkılmadan yanıtladı. Asistanı da çok güleryüzlüydü. İnşallah güzel sonuçlanır dua eder misiniz bana lütfen rüyalarımda bile artık ameliyatımı görüyorum size de geçmiş olsun demek istiyorum

Ne zaman ameliyat olacaksınız? Ben de kendisiyle ameliyat tarihi belirledim. Simülasyonu beğendiniz mi

Çok yakında içime sinerse mutlaka bilgilendiririm çünkü evham yapıp şu oldu bu oldu gibi başlıklar açmak istemiyorum, bir kere bu süreci psikolojik olarak ağır atlattım umarım bur daha yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…