Dokununca hissetmiyor olmam ve katı olması ödemdendir değil miKesinlikle iner daha çok şiş orasi . Ama dikis izi kaliyor haliyle ufacıkta olsa belli oluyor 17. Gün için çok iyi 3. 4. Ayı bekleyin
Önceki hali ameliyat günüMerhabalar, 17 gün önce deviasyon ve rinoplasti ameliyatı oldum sizden yorum bekliyorum kesi olan yerdeki şişlik sizce zamanla iner mi
O kısım çok mu kötü görünüyor sizce önden görüntüyü sevdim doğal ama yandan o uç tuhaf geliyor
Görüntü olarak nasıl acaba memnun değil misiniz dokununca hala sert miBenim 6. Ay hala inmedi. Ben de insin istiyorum
Eh buyuk olcude memnunum. Benim ciddi bir sorunum vardi o gecti cunku. En buyuk cekincem oydu. Hala sert orasi biraz evetGörüntü olarak nasıl acaba memnun değil misiniz dokununca hala sert mi
yandan bu görüntü yapay mı gösteriyor sizce ben ödemdir diye düşünmüştüm daha 17 gün oldu diyeEski haline bakinca bence mumkun olan en iyisi yapilmis. Orasi oyle kalir bence. Ben de onceki halimi dusunup kendim icin de kalabilir diyorum. Belli olmaz tabii
Belki odemdir. Simdi ameliyat masasi resmime baktim ve orada o kisim baya duz. Belki de inecek ilerleyen zamanlarda. Ilk haline gore biraz indi aslinda. Burnun cok guzel ve hic yapay durmuyor. Ben de yapay sevmiyorum ve en buyuk korkumduyandan bu görüntü yapay mı gösteriyor sizce ben ödemdir diye düşünmüştüm daha 17 gün oldu diye
Çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için konuşmak iyi geldiBelki odemdir. Simdi ameliyat masasi resmime baktim ve orada o kisim baya duz. Belki de inecek ilerleyen zamanlarda. Ilk haline gore biraz indi aslinda. Burnun cok guzel ve hic yapay durmuyor. Ben de yapay sevmiyorum ve en buyuk korkumdu
Doktorun bence de başarılı yapmış baksana ztn kolumella aşağıda burun deliklerin çok güzel küçülmüş yani ztn kaldırmış burnunuÖnceki hali ameliyat günü
Bu arada sert olması erken dönem olduğu için şuan. Ödem diyemeyiz kıkırdak ekledi belki hep öyle kalabilir esneyebilirdeDokununca hissetmiyor olmam ve katı olması ödemdendir değil mi
Yorumunuz çok mutlu etti beni, burun sırtımın ince olduğunu uç kısmının kalın derili olduğunu söyledi doktor ucu geç iyileşecek demişti ben Kastamonu’da özel hastanede oldum ameliyatımı kbb ci yaptıburnunuzu çok beğendim ben ya. siz söylemeseniz o kesi yerini inceleyip şişliğini fark etmezdim bile. olabilecek en iyi haline gelmiş resmen. henüz 17 gün olmasına rağmen ödemi de çok minimum görünüyor deriniz kalın gibi görüyorum ama ince mi? doktorunuz kim?
Çok mutlu oldum teşekkür ederimO şişlik inecek çok yeni daha operasyonunuz.Bu arada cok güzel olmuş çok beğendim.