- 24 Mart 2024
- 32
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi nurdegilnurella
Süreç nasil geçiyor ilk uyandığınız an özellikle anlatır mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda bu durum tamamen doktorunuzla alakalı. Benim acı esigim çok düşüktür ona rağmen ameliyat sonrası hiç ağrı çekmedim. Morluk ve şişlik sadece çok az sol göz altımda morluk ve şişlik oldu. Oda 3 güne gecti. Beni etkileyen narkoz oldu. Narkozdan dolayı 3 gün sadece su içebildim. Yemek yiyememistim. Zaten ağrı kesiciler morluk giderici kremler bir şekilde kurtarıyorSüreç nasil geçiyor ilk uyandığınız an özellikle anlatır mısınız?
Aslinda bu durum tamamen doktorunuzla alakalı. Benim acı esigim çok düşüktür ona rağmen ameliyat sonrası hiç ağrı çekmedim. Morluk ve şişlik sadece çok az sol göz altımda morluk ve şişlik oldu. Oda 3 güne gecti. Beni etkileyen narkoz oldu. Narkozdan dolayı 3 gün sadece su içebildim. Yemek yiyememistim. Zaten ağrı kesiciler morluk giderici kremler bir şekilde kurtarıyor
Ben baya bir morarmistim ama . Baya bi zaman geçti üstünden, dimdik teknikler vs gelişmiştir.2025te olmuştum ben
İlk uyandığımda bunu niye kendime yaptım diyordumhemşire ağrı kesici yapayım mı istermisin diyince evet demiştim sonra rahattım. Ama gece biraz zor geçmişti. Sürekli sicriyordum , ağrım vardı. Bide uyurken dişlerimi nedense birbirine carpiyordumsurekli, buda canımı acitiyordu .
Narkoz kafası diye bir şey olmadı bende gayet kendimdeydim ama verilen serumlar yüzünden insana bir daralma geliyor kaldığım gece huzursuzluk vardı içimde ve serumlar yüzündendi eminim tarif edemem yani. İster istemez ciddi bir ameliyat ağırlık yorgunluk anlamaya çalışma durumu oluyorSüreç nasil geçiyor ilk uyandığınız an özellikle anlatır mısınız?
Merhaba. Ben 3 ay oldu amelyat oldum. Cok korkuyodum ama hic bisey hiss etmiyosun sadece narkozdan ayildikda kendi olmuyosun bukadar.o kadar agri kesici vuruyolarki hiss etmiyosun sadece donuk oluyosun. Eve geldiyinde ise biraz bakmak gerekir ilaclari zamaninda yapman krem ile temizleme sprey falan vurmak. Vakti vaktinde. En zor olan uyumak agizla nefes aldigindan zor oluyor yoksa korkulacak bisey yok.ben boyle bilmiyodum. Kolay atlatdim. Bazi insanlar varki cok zor diyor anlamiyorum onlari. Belkide insanina gore deyisir. Bu arada ben yabanciyim. Azerbaycanda yaptimSüreç nasil geçiyor ilk uyandığınız an özellikle anlatır mısınız?