• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti süreci zor mu?

Süreç nasil geçiyor ilk uyandığınız an özellikle anlatır mısınız?
Aslinda bu durum tamamen doktorunuzla alakalı. Benim acı esigim çok düşüktür ona rağmen ameliyat sonrası hiç ağrı çekmedim. Morluk ve şişlik sadece çok az sol göz altımda morluk ve şişlik oldu. Oda 3 güne gecti. Beni etkileyen narkoz oldu. Narkozdan dolayı 3 gün sadece su içebildim. Yemek yiyememistim. Zaten ağrı kesiciler morluk giderici kremler bir şekilde kurtarıyor

Nrkozun nasil bi etkisi oldu
Aslinda bu durum tamamen doktorunuzla alakalı. Benim acı esigim çok düşüktür ona rağmen ameliyat sonrası hiç ağrı çekmedim. Morluk ve şişlik sadece çok az sol göz altımda morluk ve şişlik oldu. Oda 3 güne gecti. Beni etkileyen narkoz oldu. Narkozdan dolayı 3 gün sadece su içebildim. Yemek yiyememistim. Zaten ağrı kesiciler morluk giderici kremler bir şekilde kurtarıyor

Benım kardesım hem sarısın hemde kan görünce bıle bayılan bırıdır . O bıle oldu
Ben korkarım ,o nasıl oldu hayret ettım . Hocbıyerı morarmadı şişmedi
Amelıyattan cıkınca yarım saat sersem dıbıydı ama kendındeydı
Normal ayıldı kendıne geldı yemegını fılanda yedı hemen kalktı tuv fılanda gıttı
Tamponda yoktu
Gercekten doktorda cok onemlı demekkı
O gecede kalmasına gerek yoktu
Ama ucretı ıcınde yat keyfıne bak dedım kaldı yoksa aksamustu cıkarmıslardı

İlk uyandığımda bunu niye kendime yaptım diyordum 🙈😅 hemşire ağrı kesici yapayım mı istermisin diyince evet demiştim sonra rahattım. Ama gece biraz zor geçmişti. Sürekli sicriyordum , ağrım vardı. Bide uyurken dişlerimi nedense birbirine carpiyordumsurekli, buda canımı acitiyordu .

Ben baya bir morarmistim ama . Baya bi zaman geçti üstünden, dimdik teknikler vs gelişmiştir.2025te olmuştum ben
İlk uyandığımda bunu niye kendime yaptım diyordum 🙈😅 hemşire ağrı kesici yapayım mı istermisin diyince evet demiştim sonra rahattım. Ama gece biraz zor geçmişti. Sürekli sicriyordum , ağrım vardı. Bide uyurken dişlerimi nedense birbirine carpiyordumsurekli, buda canımı acitiyordu .

Narkoz kafası diye bir şey olmadı bende gayet kendimdeydim ama verilen serumlar yüzünden insana bir daralma geliyor kaldığım gece huzursuzluk vardı içimde ve serumlar yüzündendi eminim tarif edemem yani. İster istemez ciddi bir ameliyat ağırlık yorgunluk anlamaya çalışma durumu oluyor😅

Klavye hataları olmuş burada cnm şimdi farkettim. 2015te oldum , şimdiki teknikler farklıdır, gelişmiştir demek istemistim

Merhaba. Ben 3 ay oldu amelyat oldum. Cok korkuyodum ama hic bisey hiss etmiyosun sadece narkozdan ayildikda kendi olmuyosun bukadar.o kadar agri kesici vuruyolarki hiss etmiyosun sadece donuk oluyosun. Eve geldiyinde ise biraz bakmak gerekir ilaclari zamaninda yapman krem ile temizleme sprey falan vurmak. Vakti vaktinde. En zor olan uyumak agizla nefes aldigindan zor oluyor yoksa korkulacak bisey yok.ben boyle bilmiyodum. Kolay atlatdim. Bazi insanlar varki cok zor diyor anlamiyorum onlari. Belkide insanina gore deyisir. Bu arada ben yabanciyim. Azerbaycanda yaptim

Back