Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende ılk gunden bu yana sırt ustu ve bazen yan donuyorum burnumu degdırmeden yastıga ama dun ilk kez yuzustu burnumu hava da tutarak yatmısım sonra farkedıp dondum ama burnum yastıga degmemıstı ah ah zor gunler aslında nası yatacagımı bılıyorum lakin uyku tatlıBen silikonlar bantlar çıktıktan sonra yani 2. haftadan sonra yan yatmaya başladım 2 ay oldu herhangi bir sorun yok şuanlık. Doktor yüzünü gömmeden yatmadığın sürece bir problem olmaz dedi ama tabi doktoruna danışmalısın bu konuda
Ahahhahahah :)) cok guldum evet evet bende buldumcuk oldum 10bin verdim yarasın dr bıle dedıkı ben burnunu bu kdr dusunen bı hastamı daha gormedim yan yatsamda yuzum havada cok komık yatıyorumsırt üstü yatıyorum görmemişin biri altı bin verdim ya gözlük bile kullanmıyorum
Ah bende ıkı haylaz cocuk var onlardan kacayım dıye saga ya da sola meyıllı yatıyorum nası dengelıcem sasırdım burnu koruycam dıyede uykular haram suan solumda bı ayak yuzume degıcek dıye rakun gıbı uyuymaya calısıyorum :)))Bana 3 ay yasakladı basa basa yattıgın yönde sabit 5 saat bile kalsan yamulma yapar dedi yer çekiminden bende boyun yastıgı varya seyahat ederken kullanılan ondan kullandım 3 ay istesemde dönemedim kafa rahat uyudum yumuşacık 3 ay sonra serbest dedi şimdi rahatım sadece gözlük yasağım kaldı yeni burnumda nasıl duracak güneş gözlükleri çok meraklıyım
DıkkT etmek lazım ama inan uyku cok tatlı bazen unutuyorum napcam bilemedim inş yamulmaz :) yarın bantlarım cıkıcak bakalım dua edıyorum bı de agrım sızım olmayınca anlamadm sureci uyurk3nde unutuyorumBenim doktorum birinci haftadan sonra izin verdi ama bir hafta belim koptu valla koltukta yattım dönmemek için
Canım benım guzel temennilerin için cok sagol ınsallah oyledırBurun yamulmaz ama yattığın taraf daha çok şişer demişti benim doktorum umarım güzel sonuç alırsın korkma
Sırt ustu uyumak ck can sıkıcı bende saga sola meyıllı yattım hep kasmadım napayım uyku hali engel olamadm 12.gun bakalm yarın kontrol pansuman45 günden sonra yastığın ucuna yan yatmaya başladım gece dönerek uyuyorum.
Sırt üstü yatarken bir koltukta bacağınızı ve kafanızı yaslarsanız yani bir taraftan destek alarak yatarsanız daha rahat uyursunuz. Geçmiş olsun.Sırt ustu uyumak ck can sıkıcı bende saga sola meyıllı yattım hep kasmadım napayım uyku hali engel olamadm 12.gun bakalm yarın kontrol pansuman
Evet destek alarak denıycem bakalım sagoln sizede kocaman gecmiş olsnSırt üstü yatarken bir koltukta bacağınızı ve kafanızı yaslarsanız yani bir taraftan destek alarak yatarsanız daha rahat uyursunuz. Geçmiş olsun.