- 11 Mart 2024
- 21
- 11
- 35
- Konu Sahibi krtlsmeral
Gürkan Kayabaşoğlu'na rinoplasti ameliyatı oldum, kendisi doç,dr kbb uzmanı ve aynı zaman da yüz estetiği üzerine sertifikası var herneyse hayatımın en büyük hatasını yaptım. sosyal hayatım, çalışma hayatım 1bucuk senedir resmen durdu. öncelikle Şuan hukuki süreçteyim. Her ameliyatta beklenmedik komplikasyonlar olabilir bunun farkında olup kabul ediyoruz ama sonrasın da yaşanabilecek olumsuzluklar da eminim herkes doktorunu yanın da görmek ister, ama kendisi sadece kaçmayı tercih etti bana randevu düzenlemediler sadece dedikleri sabırla bekle hepsi geçeçek.. ve bu son cümle benim gözümün milimlikte olsa kaymasına sebebiyet verdi, kısaca burun ameliyatına girdim ve sonrasın da burun köküm cok fazla müdahale edilmişti resmen komple yok edilmişti daha ozaman bi gariplik hissettim neyse bi kaç ay sonra göz kapağımla beraber gözümde farklılık dikkatimi cekmeye başladı ve devamlı dr asıstanına ve hemşiresine vıdeo,resim yolladım, tek dedikleri bekle ödem vs deyip geçiştirdiler,kısaca sinüslerim tıkanmış ve şiddetle göz altı kemiğine baskı yaparak hasara yol açılmış tabi bu süreçte 10 larca göz doktoru ve kbb dr gezdim hepsinin tek dediği kendi doktoruna gıtmen gerekli ne yaptı sana bilemeyiz, resmen öylece kaderime terk edilmiştim tabi günler aylar geçtikçe gözüm daha kötü olmaya devam ediyordu kendi doktorum da benimle sadece dalgasını geçiyordu hiç bişeyin yok sinüsün bile yok dedi ya emar sonuçlarıma bakarak gözümün içine baktı ve hersey normall dedi şimdi kbb doktoru olduğuna emin miyizz.. diğer 25 doktor aynı şeyi söylerken benim doktorum tam tersini hersy yolunda diyerek bana yol verdi. burnumu zaten beğenmedim yok etmiş asyalılar gibi yapmış resmen ,kusursuz olan yerlerimi de kusurlu hale getirdi. ben kendisini inst da buldum çok reklamları çıkıyordu ve aldandım çok pişmanım..