• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Clsvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2021
74
26
38
30
Arkadaşlar herkese merhaba, daha önceden yaşamış olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
Ameliyat olalı bugün tam 11 gün oldu hiçbir zorluk yaşamadım ama hem burnun alt orta kesilen kısımda hem de iki burun deliğinin hemen iç uç kısmında deri iyileşirken kabardı. Şu an oralarda açık bir yara ya da dikiş yok ama kaç gündür aynı şekilde ve hiç iyileşiyor gibi görünmüyor. Dokununca elime de sert ve şiş deri geliyor. Nasıl tarif edebilirim bilmiyorum keloid desem değil, keloid değil desem de değil. Antibiyotikli kremi düzenli kullanıyorum ama geçmedi. Doktora sordum geçer dedi ama hiç geçecek gibi değil içim de rahat değil. Yaşayan varsa nasıl geçirdiniz geçirebildiniz mi ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun. Buraya fotoğraf koymuyorum ama yardımcı olabilecek olan varsa özelden fotoğrafta gönderebilirim.

Benim bandaj çıktığı zaman burnum kızarıp pul pul dökülmüştü o havasız kalan yerler egzama gibi olmuştu. Bepanthol sürdüm sadece ve düzeldi. Sizinki gibi bir şey yaşamadım. Bence kendi doktorunuza danışın ya da cildiyeye gösterin mutlaka.

Benim bandaj çıktığı zaman burnum kızarıp pul pul dökülmüştü o havasız kalan yerler egzama gibi olmuştu. Bepanthol sürdüm sadece ve düzeldi. Sizinki gibi bir şey yaşamadım. Bence kendi doktorunuza danışın ya da cildiyeye gösterin mutlaka.
Doktoruma sordum geçer dedi scarex jel önerdi ama geçecek gibi durmuyor yara değil çünkü kabararak iyileşmiş bir yara iyileşme görünümü ve doku ve sertlik var. Cildiyeden randevu bulamıyorum. 🥹 bir de kapalı olan yer değil hemen burun deliklerinin orta kısmından bahsediyorum aslında. Dönüşünüz için teşekkürler. ☺️

Doktoruma sordum geçer dedi scarex jel önerdi ama geçecek gibi durmuyor yara değil çünkü kabararak iyileşmiş bir yara iyileşme görünümü ve doku ve sertlik var. Cildiyeden randevu bulamıyorum. 🥹 bir de kapalı olan yer değil hemen burun deliklerinin orta kısmından bahsediyorum aslında. Dönüşünüz için teşekkürler. ☺️
orası dikişli bir yer mi peki?

hee tamam şimdi tekrar okudum, benim o kısımlar hala biraz kabarık tam 1 sene geçti üzerinden. ama sürekli temas halindeyim geçen burun içi kıl temizleme cihazı biraz tahriş etti yine kabardı mesela. bence sizin zaten daha çok erken ve dikişler bile geç düşüyor o yara geç iyileşiyor. sabırlı olun.

Eklentiler

• IMG_3609.png
    IMG_3609.png
    393,7 KB · Görüntüleme: 25
hee tamam şimdi tekrar okudum, benim o kısımlar hala biraz kabarık tam 1 sene geçti üzerinden. ama sürekli temas halindeyim geçen burun içi kıl temizleme cihazı biraz tahriş etti yine kabardı mesela. bence sizin zaten daha çok erken ve dikişler bile geç düşüyor o yara geç iyileşiyor. sabırlı olun.
Normalden fazla bir kabarıklık oldu gibi geldi o yüzden telaşlandım yoksa çok erken evet doğru diyorsunuz. Umarım geçicidir dediğiniz gibi iyileşme gösterir çok teşekkür ederim. ☺️☺️

Merhaba teşekkürler cildiyeye gittim enfeksiyon oluşmuş maalesef ☺️
A geçmiş olsun iyki de gitmişsiniz erkenden benimde 1 aylık içi çok kızarık kabarık gibide kontrole gidince dikkat edeyim bende o kısma:)

A geçmiş olsun iyki de gitmişsiniz erkenden benimde 1 aylık içi çok kızarık kabarık gibide kontrole gidince dikkat edeyim bende o kısma:)
Teşekkür ederim benim de tahriş olmuştu enfeksiyona çevirmiş dediğiniz gibi kızarıktı baya. Ameliyat yapan doktoruma en son gittiğim zaman sorduğumda bir şey yok geçer dedi ama Cildiye doktoru ameliyat doktorumun verdiği kremi bile değiştirdi iyi gelmez dedi bactroban ve fito verdi. Siz de özellikle sorun doktorunuza, geçmiş olsun size de ☺️

Enfeksiyon kalmış olabilir ama doktor desteği almışsınız sürecin iyi geçmesi şans işi dikişler eğri büğrü de olabiliyor öyle iyileşiyor vs.

Back