• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rinoplasti sonrası burun ucu şişliği !! Yardiiimm ((Görselli))

clarkvehelena

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
41
9
1
23
Merhabalar 1.5 ay önce rinoplasti oldum alcilar çıktığında bile fena değildi ama şuan aşırı kötü duruyor.Aşırı üzgünüm ya hem kavis olarak hemde uzunluk olarak çok kötü görünüyor:KK43:( Tecrübeli olan var mı geçer mi tamamen? Veya böyle kalan var mı?? burnum ilerde SON FOTODAKİ gibi olur mu ??? Benim istediğim son fotodaki gibiydi ya :KK43:

Son düzenleme:
Burnum böyle değil ama benim burun ucumla burun sırtım arasında çok fazla iyileşme dokusu olmuş ve kendiliğinden geçme ihtimali çok düşükmüş. O kısım yüksek duruyor biraz daha ayrıca ucunda da düşme oldu. Erken müdahale edilmediği için tekrar ameliyat olmam gerekecek. Bence gidip doktora gösterin burnunuzu.

Burnum böyle değil ama benim burun ucumla burun sırtım arasında çok fazla iyileşme dokusu olmuş ve kendiliğinden geçme ihtimali çok düşükmüş. O kısım yüksek duruyor biraz daha ayrıca ucunda da düşme oldu. Erken müdahale edilmediği için tekrar ameliyat olmam gerekecek. Bence gidip doktora gösterin burnunuzu.
Doktorum 6.aya kadar böyle kalmicak çok daha küçülecek dedi ama benim pek de umudum yok

Burun ucunuz küçülür büyük ihtimalle ama o sona eklediğiniz fotoğraftaki gibi olmayabilir. Doktora onu mu gösterdiniz, böyle istiyorum mu dediniz bilmiyorum ama bu çamur değil, heykeltraş gibi istedikleri şekle sokamazlar öyle, canlı doku bu; bünye, yapı, iyileşme süreci, pek çok faktör devreye giriyor. Beklemeniz lazım.

Daha burnunuz cok yeni, ve sislikler farkli yerlerde toplaniyor. Sizinki muhtemellen sislik ve gelecek aylarda burnunuz oturdukca sislik iner.

Merhabalar 1.5 ay önce rinoplasti oldum alcilar çıktığında bile fena değildi ama şuan aşırı kötü duruyor.Aşırı üzgünüm ya hem kavis olarak hemde uzunluk olarak çok kötü görünüyor:KK43:( Tecrübeli olan var mı geçer mi tamamen? Veya böyle kalan var mı?? burnum ilerde SON FOTODAKİ gibi olur mu ??? Benim istediğim son fotodaki gibiydi ya :KK43:

Kardeşime de aynı durum oldu. Burun ucu şişti sırtı ise daha inikti. Hatta sizinkinden daha şişti.

Sonra doktor kortizollu iğne yaptı 1,5 2 ay sonra. İlk başta çok inmedi. İkinci yapışında bayağı indi. Merak etmeyin iniyor ama bence kortizollu iğne yapsın mutlaka. Uzun süre şişlik kalınca kalıcı olabiliyormuş. Ama küçük bir ihtimal.

Bence konuşun iğne yapsın.

Sakın kendinizi bu yüzden üzmeyin. Çözümü olan bir şey. Kalın derinlilerde ve yüksek kemerlilerde oluyor.

Burun ucu top olan kısım zamanla iniyor sondaki kıvamı alır siz dahq çok yenisiniz önünüzde nerdeyse bir sene var ama bu haliyle bile çok güzel duruyor en azından benim burnumdan güzel duruyor maşallah 🤘🌼

Kortizollü iğne herkese yapılmaz onun riskleri var isterseniz araştırın ben bir süre daha beklemenizi öneririm bir yıla kadar yapılıyor youtubeda bir yabancı hanımın burnuda sürekli şişmiş küçülceğine büyümüş o iğne olmuştu bulursam linkini atarım.

Kardeşime de aynı durum oldu. Burun ucu şişti sırtı ise daha inikti. Hatta sizinkinden daha şişti.

Sonra doktor kortizollu iğne yaptı 1,5 2 ay sonra. İlk başta çok inmedi. İkinci yapışında bayağı indi. Merak etmeyin iniyor ama bence kortizollu iğne yapsın mutlaka. Uzun süre şişlik kalınca kalıcı olabiliyormuş. Ama küçük bir ihtimal.

Bence konuşun iğne yapsın.

Sakın kendinizi bu yüzden üzmeyin. Çözümü olan bir şey. Kalın derinlilerde ve yüksek kemerlilerde oluyor.
Benim 2 ay olcak bı kaç gün sonra. 1 hafta ince gittiğimde çok şiş geçecek merak etme dedi. Ben de kalıcı olarak böyle kalır belki dedim. O da emin bir şekilde kalmicak filan dedi. 2-3 ay sonra kontrole gel dedi. Yani bilmiyorummm bana sabret diyor ama sabrın sonu iğne için geç olabilir :(((

Kortizollü iğne herkese yapılmaz onun riskleri var isterseniz araştırın ben bir süre daha beklemenizi öneririm bir yıla kadar yapılıyor youtubeda bir yabancı hanımın burnuda sürekli şişmiş küçülceğine büyümüş o iğne olmuştu bulursam linkini atarım.
Yani 1 yıl sonra bile yapınca iğneyle küçülüyor öyle mi

Aynı dert bende de var incecik burun ucum vardı şuan kocaman ve düzensiz. 4 ay bitti.1 kere tek kortizon yaptı çok az dozda tek yöne .ben pek bi fark göremiyorum şuan aynı kalın ve büyük

2,5 ayda yaptı para vermedim kortizona istedi ama ödemedim hep ihmal ve ilgisizlik içeren hatalı operasyon benimkisi. Başka sorunlarımda var burnumda keşke tek ucu olsa
Sence hocaya kortizondan bahsetmeli miyim . İhtiyacım var mıdır ya. Doktor 6 ay 1 yıl bekle, merak etme böyle kalmicak dedi

Kötü deneyimi olanları çok düşünme, ben yaptırdım 2.5 ay oldu eğer dokunduğun yerler sert ve hissizse ki öyle olmalı, ödem hepsi yavaş yavaş eriyor, bende yanlarda aşırı ödem vardı yukarıya doğru azaldı iyice hala çok ödem var ama yavaş yavaş geçiyor ben günde en az 2 kere masaj yapmaya devam ediyorum, ödemler en az 6-7 aya kadar sürüyor denmişti zaten çok da abartılacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, doktorunuza güvenin.

Ben böyle kalmayıp değişeceğini düşünüyorum.İlk ameliyatımda yaşamasamda ikinci ameliyatımda burun ucumun arkasında resmen bombe vardı.Bir yılda çok değişti.Sürekli konrol ederken değişim farkedilmiyor.7.ayda tekrar resim çekip kıyaslayın.Mutlaka fark göreceksiniz.1,5 ay karar vermek için çok ama çok erken.

Back