5.senem ve hala ara ara alırım o kokuyu.20. Gunumdeyim bende ayni durumu yasiyorum ilk zamanlar koku aliyorum etraftanmi geliyo acaba bu kdr keskin aldigim icin dedim ama megersem burnumdan geliyomus yahu 6. Ayi doldurmamiz gerekiyormuss malesef sabretcez
Valla var canım ara ara ben de alıyorum.Yaaa inanamıyorum iğrenç bişey bu koku ya 5. Senen nasıl olurr
Çok geçmiş olsun. Size şaka gibi gelebilir ama bir tanıdığımızda da aynı sıkıntı oldu ve sebebi ne çıktı biliyormusunuz : burnun içinde unutulan tampon kalıntısı veya artığı diyelim. Tamponu düzgün çıkartmamışlar. Tam olarak temizlenince koku sorunu kalmadı. Tampon artığını da temizlerken kendi keşfetti ve kendi çıkarttı. O kadar kontrole gitmiş doktora, farkedilmemiş maalesef.Merhaba kızlar 2,5 ay önce burun estetiği oldum herşey iyi güzel de burnumun bir deliği tamemen normale döndü akıntısı felan kesildi ama bi deliği hala akmaya devam ediyor ve burnumun içinden inanılmaz derecede kötü bir koku geliyor çürümüş et gibi :s artık dayanamıyorum napıcam ben?benim durumumu daha önceden yaşayan var mı? varsa nasıl ve ne kadar zaman sonra geçti bu koku? nolur yardım çıldırcam doktorum antibyotik verdi bitmek üzre ama koku hala devam edioooooo
Merhaba kızlar 2,5 ay önce burun estetiği oldum herşey iyi güzel de burnumun bir deliği tamemen normale döndü akıntısı felan kesildi ama bi deliği hala akmaya devam ediyor ve burnumun içinden inanılmaz derecede kötü bir koku geliyor çürümüş et gibi :s artık dayanamıyorum napıcam ben?benim durumumu daha önceden yaşayan var mı? varsa nasıl ve ne kadar zaman sonra geçti bu koku? nolur yardım çıldırcam doktorum antibyotik verdi bitmek üzre ama koku hala devam edioooooo
Çok geçmiş olsun. Size şaka gibi gelebilir ama bir tanıdığımızda da aynı sıkıntı oldu ve sebebi ne çıktı biliyormusunuz : burnun içinde unutulan tampon kalıntısı veya artığı diyelim. Tamponu düzgün çıkartmamışlar. Tam olarak temizlenince koku sorunu kalmadı. Tampon artığını da temizlerken kendi keşfetti ve kendi çıkarttı. O kadar kontrole gitmiş doktora, farkedilmemiş maalesef.