Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle mi dersiniz içim rahatladı teşekkür ederim umarım düzelir, ameliyat sonrası psikolojiyi korumak ameliyattan daha zor geliyor vallaCookkk yeni daha min.6 ay suruyo ic sisliklerin inmesi benimde boyle oldu duzelecek tabik
Valla ameliyat oncesi hic burnuma takintili degilken ameliyat sonrasi elimde ayna ile gezer olmuştum biliyorum o ruh halini ama geciyoöyle mi dersiniz içim rahatladı teşekkür ederim umarım düzelir, ameliyat sonrası psikolojiyi korumak ameliyattan daha zor geliyor valla
öyle oluyor ya valla çok teşekkür ederimValla ameliyat oncesi hic burnuma takintili degilken ameliyat sonrasi elimde ayna ile gezer olmuştum biliyorum o ruh halini ama geciyo
ben de kullanmayı düşündüm ama korktum daha da bozulur diye şişliklerin inmesini bekleyeceğiz artık mecburen, yine aşırı rahatsız edici bir asimetri yokmuş burnunuzda benimki de öyle ama sinir bozucu mu bozucu sabırsızımMerhaba 10.günüm. Aynı şekilde asimetri var. Doktorum şişlik azaldıkça asimetrinin azalmasını bekliyorum dedi nostril retainer kullanmayı düşünüyorum. Eki Görüntüle 3096280
Şeklini bozacağını düşünmüyorum çıkardıktan sonra bir süre büyük duruyormuş sonra düzeliyormuş. Burunlarımız henüz oturmadığı için retainer için uygun zaman sonra faydası olmaz bence sizde doktorunuza bir bahsedin. Ben rahatsız olduğumu söyleyince önerdi şekillendiriciyi. Birazda olsa düzelir ihtimaliyle takacağım bakalım.ben de kullanmayı düşündüm ama korktum daha da bozulur diye şişliklerin inmesini bekleyeceğiz artık mecburen, yine aşırı rahatsız edici bir asimetri yokmuş burnunuzda benimki de öyle ama sinir bozucu mu bozucu sabırsızım
haklısınız yarın danışacağım, umarım ikimizin de sorunları düzelir ki yüksek ihtimalle öyle olacak , çok teşekkür ederim cevabınız içinŞeklini bozacağını düşünmüyorum çıkardıktan sonra bir süre büyük duruyormuş sonra düzeliyormuş. Burunlarımız henüz oturmadığı için retainer için uygun zaman sonra faydası olmaz bence sizde doktorunuza bir bahsedin. Ben rahatsız olduğumu söyleyince önerdi şekillendiriciyi. Birazda olsa düzelir ihtimaliyle takacağım bakalım.
Merhaba. Düzelme var mı? Bir de hangi doktora ameliyat olduğunuzu öğrenebilir miyimŞeklini bozacağını düşünmüyorum çıkardıktan sonra bir süre büyük duruyormuş sonra düzeliyormuş. Burunlarımız henüz oturmadığı için retainer için uygun zaman sonra faydası olmaz bence sizde doktorunuza bir bahsedin. Ben rahatsız olduğumu söyleyince önerdi şekillendiriciyi. Birazda olsa düzelir ihtimaliyle takacağım bakalım.
Evet var birisi çentik birisi diğeri oval şekildeydi. İki hafta taktım.Merhaba. Düzelme var mı? Bir de hangi doktora ameliyat olduğunuzu öğrenebilir miyim
İşe yaramış gibi gözüküyor bence zaten aşırı bi fark yok burnun küçük müydğ çok kibar duruyorEvet var birisi çentik birisi diğeri oval şekildeydi. İki hafta taktım
Teşekkür ederim Evet küçüktü.İşe yaramış gibi gözüküyor bence zaten aşırı bi fark yok burnun küçük müydğ çok kibar duruyor
Aynı durum başta bende de vardı gerçi hala bir ayım yeni doldu yine de var ama bence zamanla geçiyor yine de hiçbir zaman tam eşitlenmeyecek gibime geliyor. Sağ daha düz sol daha oval gibi benim de. Olmadı sol kısmına dolgu düşünüyorum eğer bir sene sonunda da geçmezseAmeliyatımın 18. günündeyim burnumda önceden aşırı bir eğrilik vardı sol taraftan hiç nefes alamıyordum ameliyatı olduğumdan beri şükür alabiliyorum. Burnumun kemerindeydi sorun deliklerimde eşitsizlik yoktu. İlk günlerde sağ taraftan tamamen alıp sol taraftan tıkanıklıktan alamazken şimdi olay tam tersine döndü. Burnum aşırı şiş ve sol burun deliğim daha kalkık ve uzunken sağ daha inik ve geniş. Ayrıca sağdan nefes alabiliyorum ama sola göre az. Böyle bir şey yaşayan var mı düzelir mi bu? Burnum çok şiş muhtemelen ondan ama korkuyorum.Eki Görüntüle 3096278
Nostril retainer verdi doktorum onu kullanıyorum 1. ayım yeni doldu. Çok açık bir fark göremedim ama işe yarıyor gibi çünkü burun deliklerinin olduğu kısım hala iyileşmiş değil dokunduğumda hissetmiyorum 3-4 ayı bulurmuş iyileşmesi o dönemde de bu aparatın şeklini alır gibime geliyor.Benim burnumun önceki hali aşırı eğriydi ve burun deliklerim hiç eşit değildi. Doktorum nefes problemimi çözdü ve şeklini elinden geldiğince düzeltti birkaç hafta önce çok takıyordum ama şu an daha az umursamaya başladım burun deliklerim tamamen düzelmese bile eskisinden daha mutlu olacağım kesin. Yine de umarım düzelir düzelmezse ben de ileride dolgu vs. düşünüyorum ama şart değil. Umarım sizin de düzelir henüz 1. ayımız bir şey söylemek için çok erken. Ameliyat olduktan sonra inanılmaz eğri görünüp birkaç ay sonra düzelen burunlara rastladım iyileşme süreci çok yanıltıyor.Aynı durum başta bende de vardı gerçi hala bir ayım yeni doldu yine de var ama bence zamanla geçiyor yine de hiçbir zaman tam eşitlenmeyecek gibime geliyor. Sağ daha düz sol daha oval gibi benim de. Olmadı sol kısmına dolgu düşünüyorum eğer bir sene sonunda da geçmezse
Ondan hiç kullanmadım şimdiden sonra kullansam işe yarar mı bilmiyorum ama çok uygun fiyatlı alayım bari benim eşitsizlik yoktu bence ama ameliyattan çıktım ödemden dolayı da fark aşırı belirgindi. Doktora mesaj attım böyle siye fizyolojik yapınızdan kaynaklı normal bir durumdur yazmış. Yani yıllardır eşit görünen deliklerim o zaman anormaldi de şimdi mi normal cidden artık mesaj bile atmıyorum o derece sinirlerim bozuluyor. İnşallah dediğiniz gibi zamanla düzelir diyelimNostril retainer verdi doktorum onu kullanıyorum 1. ayım yeni doldu. Çok açık bir fark göremedim ama işe yarıyor gibi çünkü burun deliklerinin olduğu kısım hala iyileşmiş değil dokunduğumda hissetmiyorum 3-4 ayı bulurmuş iyileşmesi o dönemde de bu aparatın şeklini alır gibime geliyor.Benim burnumun önceki hali aşırı eğriydi ve burun deliklerim hiç eşit değildi. Doktorum nefes problemimi çözdü ve şeklini elinden geldiğince düzeltti birkaç hafta önce çok takıyordum ama şu an daha az umursamaya başladım burun deliklerim tamamen düzelmese bile eskisinden daha mutlu olacağım kesin. Yine de umarım düzelir düzelmezse ben de ileride dolgu vs. düşünüyorum ama şart değil. Umarım sizin de düzelir henüz 1. ayımız bir şey söylemek için çok erken. Ameliyat olduktan sonra inanılmaz eğri görünüp birkaç ay sonra düzelen burunlara rastladım iyileşme süreci çok yanıltıyor.
işe yarar tabii burnun yapısının oturması 6 ayı buluyor nereden başlasanız kârdır ama doktorunuza bu aparatı danışmanızı tavsiye ederim önce. Bir de bu aparat eczanelerde vs satılmıyor sanırım internette vardır ama 1200 gibi fiyatlar gördüm dikkat edin yanlış bir şey almayın. Ben doktorumun beni yönlendirdiği bir adamdan aldım 300 tlye. Doktorunuza sormanız en iyisi olur nereden temin edebilirim diye. Bence düzelir ödem geçtikçe ve çok iyi anlayabiliyorum sinir bozulma durumunu ben de öyleyim ama kendimi bir şekilde kabulleneceğim artık. Geçmiş olsunOndan hiç kullanmadım şimdiden sonra kullansam işe yarar mı bilmiyorum ama çok uygun fiyatlı alayım bari benim eşitsizlik yoktu bence ama ameliyattan çıktım ödemden dolayı da fark aşırı belirgindi. Doktora mesaj attım böyle siye fizyolojik yapınızdan kaynaklı normal bir durumdur yazmış. Yani yıllardır eşit görünen deliklerim o zaman anormaldi de şimdi mi normal cidden artık mesaj bile atmıyorum o derece sinirlerim bozuluyor. İnşallah dediğiniz gibi zamanla düzelir diyelim
Kanatlarda kesi var mıydı?Evet var birisi çentik birisi diğeri oval şekildeydi. İki hafta taktım.