• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tubistizm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
10
0
86
40
Merhabalar
yaklaşık 16 gün önce septoplasti ameliyatı oldum.Her ne kadar operasyon sonrası beslenmeme dikkat edip doktorumun tavsiyelerine uyuyor olsamda burnumda geçmek bilmeyen bir şişkinlik var. Hatta burun içinde dahi ödem hissediyrum.Bu süreci nasıl daha hızlı bir şekilde atlatabilirim diye epey bir araştırma yaptım.evet.operasyon sonrası şişkinlik ve ödemlerimiz için sabırdan sonraki tek çare "bromelainé" maddesiymiş.Bu enzim ananasın içinde bulunuyormuş.
Ben operasyonu acıbadem hastanesinde olmuştum.Hastanede kaldığım süre içerisinde her sabah kahvaltıda ananas dilimleri getirmişlerdi.Her ne kadar o anki durumda ananasları yemesemde şimdi sebebini daha iyi anlıyorum.
son 3 gündür günde 2 halka ananas yedim. Dün itibariyle bromelain (ananas) hapı aldım ve kullanmaya başladım.Doktoruma danıştım, herhangibir yan etkisi olmayacağını ve kullanabileceğimi söyledi.günde 1 adet kullanıyorum.Umarım yakın süre içerisinde faydasını görebilirim.:KK15::KK16:

Bu faydali bilgi aktariminiz icin cok tesekkur ederim. Bir yildir ödem gecmedi! Yarin hemen ananas hapı alayim ben de ;)

Bu faydali bilgi aktariminiz icin cok tesekkur ederim. Bir yildir ödem gecmedi! Yarin hemen ananas hapı alayim ben de :KK66:
Rica ederim canım.yalnız coğu yerlerde bulunmuyor.ben ilaç depolarına bile baktırdım.eczacı bi arkadsımın yardımıyla bulabildim nihayet.denemekte fayda var.umarım faydasını görürüz

Umarim canim. Ben de arastirayim eczaci arkadasim var Allahtan ;) Burnum kalin deri oldugundan ve oncesinden palyaco dedikleri burun ucu yuvarlak oldugundan iyilesme suresi de cok uzun suruyor-muşşş :) Insallah hepimiz bir an once istedigimiz buruna kavusuruz :)

Back
X