rinoplasti öncesi heycan yardımm

awakecan

bir PRENSES doğdu 11/11/14
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
1.606
1.952
248
kızlar selam,uzun süredir olmak istediğim korkudan sürekli ertelediğim rinoplastiye 4ocak yani perşembe günü gün aldım
heycanlıyım gerçekten,anestezi teknisyeniyim ve kendi hastanemde amelyat olcam,kbb ci erdoğan özgüre cerrahisini bildiğim bi dr güveniyorum
kafamda bazı sorular var,çık ağrılı oluyomu şişlikler ne zaman geçiyo buz uygulaması faydalımı günlük hayata ne zaman dönebilirim gibi
yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Merabalar bende tam 4 ay önce ameliyat oldum. Aman Allahım ne heyecanlı ve ne tedirgindim :)))
Lakin o eski burnumla yaşamak istemiyordum artık. 2 minnak çocuğumu birde cefakar vefakar eşimi aldım ve taa izmirlerden İstanbul yollarına düştüm. Doktorumla görüştükten sonra birkez daha emin oldum ve 1 gün sonraki boşluğunu değerlendirip hop yattım hastaneye. Uyudum uyandım ve sargılı bir burunla karşı karşıya kaldım. Sıfır ağrı sıfır acı 1 gece hastanede kaldık. Ertesi gün annemin evine geçip oturdum oturdum sıkıldım. Abartmıyorum kalkıp 2 tencere yemek yaptım evdekilere. Sadece ilk günler biraz şişlik oldu. Ve boğaz ağrısı. Silikon tamponlar nedeniyle nefes almakta öyle aman amanda zorlanmadım yani. Geceleri oturur vaziyette uyudum birkaç gün. Sonra daha yatık devam ettim yatmaya. Sabrettim ve 1 hafta sonra alçı tampon çıktı izmire döndük. 5 günlükte bir bant takmıştı doktorum. Onu evde kendim çıkarıp burnumun son haliyle karşılaştım. İlk günkü şişler indikçe güzelleşti burnuşum. Biraz ödemden sorunlar vardı ama onlarda gün be gün geçiyor. Kontrol için ist a geldim 2 kere. Suan çok memnunum ve iyiki olmuşum diyorum. Çok şükür çokkk...
İlk günler buz uygulamasına dikkat edin. Düzenli aralıklarla yapın ve doktorunuzun tüm tavsiyelerine harfiyen uyun. Burun içi temizliği ve bakımınıda ihal etmeyin. Ve sabırlı olun daima. Ameliyata duayla girin. Beni çok rahattı. Bol şans ve hayırlı neticeler diliyorum. Sevgiler

çok teşekkürler ayrıntılı cevap vermişsiniz,rahatladım gerçekten,böyle olumlu örnekler duyunca cesaretim artıyo,umarım benimkidr sizinki gibi sorunsuz geçer,güle güle kullanın yeni burnunuzu

çok teşekkürler ayrıntılı cevap vermişsiniz,rahatladım gerçekten,böyle olumlu örnekler duyunca cesaretim artıyo,umarım benimkidr sizinki gibi sorunsuz geçer,güle güle kullanın yeni burnunuzu
Çok teşekkürler:)) Amin inşallah sizde sağlıkla rahatlıkla kavuşursunuz biran önce dilediğiniz buruna

Ağrı hiç olmadı benim şişlik tabiki oluyo ama ilk iki gün özellikle buz uygulaması önemli önlemek adına. Günlük hayata dönme ilk üç gün biraz zor sonra hergun iyileşme süreci oluyo en son bandaj çıktığı zaman rahatliyorsunuz. Tabi sonrası dikkat etme ve doktorunuzun dediklerini uygulama yöntemi. Bu arada bende heyecan ve korkuluydum ilk ameliyatimdi ama gelip geçti moralinizi yüksek tutun inşallah güzel sonuçlar alırsınız geçmiş olsun şimdiden :)

çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için,sonunda güzel buruna kavuşmak varsa herşeye katlanılır aslında

meraba kızlar rinoplasti olalı 16 gün oldu..foto paylaşmak istedim..nasıl olmuş

Eklentiler

• C96FA84B-07D0-4218-95DA-3A7C6AB6837F.jpeg
    54 KB · Görüntüleme: 162
  • 5DFEE6E1-5357-4237-8CF3-06235B8F6D4F.jpeg
    24,9 KB · Görüntüleme: 154
cok guzel oldu :)!!! Mınnak ama dogal bır burun! Bende 15 martda olacagım ve cok heyecanlıyım!!! Yurtdısında kalıyorum 10 gun kalıcam ıstanbulda amılyat ıcın. tabıkı gezmek ıstıyorum. ılk 2 3 gunum uyumakla gecer dıye tahmın edıyorum ama 3gunden sonra cok halsız olunuyormu?

İlk iki hafta, özellikle ilk hafta yüz biraz şiş olduğu ve morarma olduğu için dışarı çıkmayı pek istemeyebilirsiniz.
Burun içi tamponu ne kullanacaklar bilmiyorum ama çoğu tamponda ağızdan nefes almanız gerekiyor. Yani ilk alçı çıkıp, tamponlar alınana kadar gezmeyi erteleyin bence. Siz acı çekmiyorsunuz ama sizi o halde görenler acı çekiyor:) Sokakta ilk hafta beni görüp ağlamaklı hale gelen bir sürü insan gördüm. Ben rahattım o ayrı:)

teşekkür ederimsizede şimdiden geçmiş olsun..arkadaşında dediği gibi ilk hafta zor gerçekten yani benim için öyleydi..ama değiyomu değiyo valla

meraba kızlar rinoplasti olalı 16 gün oldu..foto paylaşmak istedim..nasıl olmuş
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Harika görünüyor burnunuz çok da doğal olmuş. Size sormak istediğim şey acaba Muğla Sıtkı Koçman Tıp’taki Kbb’ci Erdoğan Özgür’e mi ameliyat oldunuz? Şayet oysa ben de mart sonunda ameliyat ona olacağım. Biraz endişeliyim yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Tekrar çok çok geçmiş olsun

teşekkür ederim..evet erdoğan bey e amelyat oldum,bi konu açmıştım ordanmı gördünüz,bende aynı hastanede anestezi teknikeriyim zaten,hiç endişe etmeyin memlunum ben ilk hafta zordu ama geçiyo dr da gayet başarılı ve ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…