Rinoplasti oldum burnum daha kötü görünüyorrrr eskisinden yamuk !!!!!

ferhundeceren

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
4
1
1
34
1 ay önce Büyükçekmece kolan hastanesinde Gökhan sandala ameliyat oldum burnum kemerli ve eğikti burnumun ödemi gittikçe diğer tarafında eğiklik oldu psikolojim bozuldu muayeneye bile gitmek istemiyorum doktorun kimse söyle biz ona gitmeyelim diye dalga geçiyo herkes.nefes almadada sıkıntı yaşıyorum böyle bi durum yaşayan var mı normalde burun ucuma işlem yapılmadı ama burun ucumda yamuk kafayı yiyorum

Merhaba. Bir arkadasim gokhan sandala burun ameliyati oldu. Dr ismi gorunce emin olamayip teyit ettim. 1 bucuk yil oldu. Onun oncesinde egiklik yoktu biraz uzun ve kemerliydi burnu. Fakat operasyon sonrasi burun delikleri esit olmadi ve sola dogru egik duruyor burnu onden dediginiz gb. İlk donemde de boyleydi. Sonra odemler gtti burun delikleri biraz daha duzeldi ama tam esitlenmedi. Egiklik ilk andan beri degismedi. Duzgun burnu nasil yamulttu kimse bilmiyor her kontrolunde duzelicek diye gecistirmis sabret demis dr u ama bir bucuk yil oldu degisme yok malesef.. o da smdi revizyon icin dr arayisinda bir suredir. Umarim sizinki duzelir

Yan profilde bu dediginizi goremeyiz ki o zaman. Eski ve yeni galiba fotolar. Guzel olmus duruyor. Onden de gormek lazim. Asil on problem oluyor haklisiniz

Sanırım cerraha ameliyat olmak daha mantıklıydı ama her zaman ki gibi mantığımla hareket etmedimzaten nasıl karar verdim bilmiyorum doktor iletişimi çok kötü bende muayeneye bile gitmicem artık düzeldi düzeldi düzelmedi Allah Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…