- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Bu ıkı ınsan var yaa doktor degıl sanatçı, melek... Allahım herkese bu doktorlardan tedavı gorme sansı versın.
Burun estetıgı denınce baska ıkı doktor tanımam ankarada .. Benım ve aılemın hayatını degıstırdıler..
Doç.dr. Metın yılmaz gazı unıversıtesınde
doç. Dr. Timur akçam gata da
herkese onerıyorum
merhaba ya bende metin yılmaz'a ameliyat olmayı düşünüyorum çnkü teyzem ona gittiğinde bi kızla tanışmış btn ailesiyle meyin bey'e ameliyat olmuşlar,çok memnunlarmş htta teyzem kızın burnunu çok beğendim çok doğaldı demişti acaba sen olabilir misin?bide fotoğraflarını grsek çok iyi olurdu:)
aranıza yeni katıldım gazi de asistanlar bakıyormuş randevü için aradığım söylediler siz özelden mi muayene olacaksınz metin yılmaz ameliyat için ne kadar ücret alıyormuş?
bende muayene ücreti yüzünden gitmemiştim ya sigorta 1000 mı karsılıyormus sadeceMetin Yılmaz'a muayene oldum ve kendisini çok sevdim.görüşmeden önce çok korkuyodum ama şimdi kendimi daha hazır hissediyorum.muayene ücreti gerçekten 250 TL'ymiş,ameliyatı da 5500 TL'ye yapıyomuş ama benim sigortam var bütün masraflarla 4500 TL oluyo özel hastanede..
evet maalesef 1000 TL.ama inanılmaz tatlı bi insan.ben ameliyattan çok korkuyodum onunla konuştuktan sonra rahatladım:)
pahalı degıl mı yaa, ıstanbulda daha iyi doktorlar var bence, onlar da neredeyse aynı fıyata yapıyor da...
kendisi profesör olduğu için bana normal geldi ücret.ama istanbul'da da bikaç doktora daha gidicem:)
ameliyat etmiş olduğu hastalarlada görüşmeye çalışın
2 kişiyle görüştüm hatta birini gördük ve çok doğaldı.bildiğiniz kötü bişey mi var yoksa?
emre ilhanla ilgili kötü ne olabilirki? adam işinde 10 numara. keşke ona olabilseydim ameliyatımı...
Ben biraz arastirma yaptiktan sonra Tayfun Türkaslan diye Istanbulda bir doktora rastladim internette.
Bu doktorla tecrübesi olan, hakkinda bilgisi olan varmi?
Bu ıkı ınsan var yaa doktor degıl sanatçı, melek... Allahım herkese bu doktorlardan tedavı gorme sansı versın.
Burun estetıgı denınce baska ıkı doktor tanımam ankarada .. Benım ve aılemın hayatını degıstırdıler..
Doç.dr. Metın yılmaz gazı unıversıtesınde
doç. Dr. Timur akçam gata da
herkese onerıyorum
rinoplasti olan ve benim gibi burun ucunu beğenmeyen arkadaşlar estetik sonrası masajın gerçekten önemi çok büyükmüş bunu anladım 1hafta oldu bandajlarım çıkalı masaj ekli konusunda tam bilgi almamıtm doktorum dan 2 gündür düzenli masaj yapıyorum ucu daha bi iyi oluyor sanki
bende 6 ay önce oldum tekrar olmayı düşünüyorum burnumu mahvettilerrrrr: kime oldun canım ya bende araştırıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?