Rimmel Nail Rescue Tırnak Sertleştirici Cila

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
"14 günde tırnaklarınızı sertleştiren bakım.İki haftada daha uzun,daha güçlü,daha sert ve daha dirençli tırnaklar.
Tırnakların kırılmasını ve yarılmasını azaltır.

Kullanımı: İlk haftanın 1.günü bir kat sürün,2.günü ikinci katı sürün.7.gün ürünü tırnaklarınızdan temizleyin.Bu uygulamayı ikinci hafta tekrarlayın.Tırnak bakımınız 14 gün sonra tamamlanmış olacaktır."

Bir süredir hiç kırılmayan güçlü tırnaklarım kırılmaya ve soyulmaya başladı,farklı arayışlar içine girdiğimde önerilen ürün bu oldu ve aldım.
Bakalım 14.gün bahsettiği gibi tırnaklarım güçlenecek mi.:)
Daha önce kullanan var mı?

Son düzenleme:
Bu ürüünü kullandım hala da kullanıyorum.Flormar ın sertleştiricisine göre baya etkili buldum. Gerçekten güzel bir sonuç veriyor..
Şimdide her oje süreceğim zaman altına ince bir kat sürüp üstüne ojemi sürüyorum.Hem ojenin rengini tam veriyor far bazı gibi düşünebilirsin. Hem tırnağı koruyor hemde hızlı kuruyup hemen çıkıyor ojenin rengini falan bıraktırmıyor tırnakta özellikle kırmızı tonlu ojelerde.Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…