- 7 Ocak 2019
- 81
- 19
- 38
- 37
- Konu Sahibi gezginanne99
-
sanırım maskarasını da deneyecegım cvp ıcn tesekkurlerrMaskarasini bilmiyorum ama ben bi kac senedir pudrasini kullaniyorum cokta memnunum.maskarasida güzel olabilir
canım cok tesekkurler tavsıye ıcın alayım ben de,mıgrosta baya ındırımdeydı cunkuGöz altı kapatıcısı olan match perfection kullanıyorum çok memnunum :) aydınlık bir görüntü veriyor
Rimelini denemedim, markanın oldukça başarılı ürünleri var pudrası harikadırstay mat serisi.
Rimmel London markasını nasıl buluyorsunuz? Scandaleyes maskara adında yeni bir maskara çıkarmış, yanında bir eyedefiner ile set halinde satılıyor. Geçtiğimiz günlerde aldım ben de, görevli kadın sadece Migros’ta satışa sunulduğunu söyledi ama emin olamadım. Fiyatı iki ürüne göre uygundu bence. Ben 39.99 tlye aldım. Kalem tüm gün gözümde kaldı, maskarayı henüz denemedim. Deneyenler varsa, cevapları bekliyorum. :)
Rimmel London markasını nasıl buluyorsunuz? Scandaleyes maskara adında yeni bir maskara çıkarmış, yanında bir eyedefiner ile set halinde satılıyor. Geçtiğimiz günlerde aldım ben de, görevli kadın sadece Migros’ta satışa sunulduğunu söyledi ama emin olamadım. Fiyatı iki ürüne göre uygundu bence. Ben 39.99 tlye aldım. Kalem tüm gün gözümde kaldı, maskarayı henüz denemedim. Deneyenler varsa, cevapları bekliyorum. :)
Ben çok iyi bulmuyorum birkaç ürün dışında. Bunu bir make-up olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?