ozaman salmasınlar ortalığa alıp tedavi etsinler dünyanın içine ettiler bir yandan okuyorum burda nenesi yasındaki kadınlar tecavüz edenler köpeklere öle bbebekler erkek kız çoçuklarına tecavüz yok dayak dayaktan öldürme sokaklara atmalar yahu ne oluyoruz neeeee insanlığımız kalmamaya başlıyor hırsızlık calma küfür terbiyesizlikleri saymıyorum bile sokaklarda çocuklarımız küfürlü konusmayı bir halt zannediyor artık ilk okulların önünde bile esrarlar sigaralar ucusuyor içkiler neyi kanıtlama derdindeyiz ömrümüz en fazla 80 sene ki bir nefesimizin sonu belli değil çocuk dogurmaktan korkar olduk kocalarımıza analarıza babalarımıza güvenemez olduk hangi baba kız cocuguna tacizde bulunur hangi ana çocuklarını umursamaz olup eve erkek atar ama bizler artık insanlıktan cıktık üzülüyorum hemde çok kendi kendimizin felaketini ketiricez
canım iki karısınıda öldüren adam evlenme programına çıkmış tv de facade izledim bende..ilkinde 14 sene yatmış Rahşan affında çıkmış ikincisinde kaç sene yattı bilmiyorum ama adam yaşlıydı..
ilkinde adamı salmasalardı ikinci karısınıda öldüremeyecekti...
canım iki karısınıda öldüren adam evlenme programına çıkmış tv de facade izledim bende..ilkinde 14 sene yatmış Rahşan affında çıkmış ikincisinde kaç sene yattı bilmiyorum ama adam yaşlıydı..
ilkinde adamı salmasalardı ikinci karısınıda öldüremeyecekti...
demmkki t vdeki proğram sahipleri cıkarttıkları insanların iyi arastırmalarını yapmıyorlar yani ne sacma adam sesini çıkartmayıp hiç birsey sölemeseydi birşey olmıyacaktı
demmkki t vdeki proğram sahipleri cıkarttıkları insanların iyi arastırmalarını yapmıyorlar yani ne sacma adam sesini çıkartmayıp hiç birsey sölemeseydi birşey olmıyacaktı