Saç Rengi ve Saç Boyama Rihanna saç rengii muhteşem.

Fluke

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
65
0
$rihanna-12.jpg $rihanna-11.jpg

kızlaar bu saç rengi nediiiir?

Karameli beyaz tenliler dışında kimseye yakıştıramıyorum, bence rihanna siyah ya da kırmızı saçlı daha güzel.. Du bakim daha kaç konuya daha karamel olmuyo dicem:KK1: Tabi bu benim görüşüm arkadaşlarda karamel yaptırıp geliyo soruyolar olmamış da d,yemiyorum vicdan azabı çekiorum...:18:

Bende beyaz tenliyim zaten ama biraz soluk bi tenim olduğu için hala kendime göre bi renk bulamadım yüzümü canlı göstericek :)

Beyazsan sana gider ama herkeste de o renk var onu da düşün gerçi yakışan neyse onu yap:KK34:, benim tavsiyem koyu tenli bronz olup da karamel yaptıranlara.

yüzümü canlı göstericek bi renk bulsam hemen boyıcam da, önerin olursa dikkate alırım :)

yüzümü canlı göstericek bi renk bulsam hemen boyıcam da, önerin olursa dikkate alırım :)

Saol tatlım. Ben hep beyaz tenlilere kızıl ve kırmızı tonlaı yakıştırmışımdır ama sen bi photoşopta falan bi dene bak bence. Beyazlara karamel de gidiyo ama herkeste gördüğüm için artık itici geliyo bana, ama beyaz olduğun için dediklerimi dikkate alma:p . Saç bu yıprandımı bunalıma sokuyo:KK61:

X