Rüya Yorumları Rica etsem şu rüyamı yorumlar mısınız?

dilek..

KusursuzHata
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
179
0
ben genelde hep karışık kalabalık rüyalar görürüm.

bu gecede öyle rüyalarımdan birini gördüm ama çok etkilendim etkilenilmeyecek gibide değildi... :çok üzgünüm:

hatırladığım kadarını anlatayım; :a015:

rüyamda tren gibi bir yerdeyim, bir kadın ile bir erkek ağlaşıp duruyorlar. onların yanına gidiyorum bakıyorum ki yanlarında bir oğlan çocuğu. ama bu çocuk inanılmaz şirin bir çocuk. çocuk çok hasta ve ölmek üzere. bende durumunu öğrenince çok üzülüyorum. bir ara çocuk uykuya dalıyor biz onu öldü zannediyoruz fln her neyse asıl konuya döneyim :S

bir genç çocuk gördüğümü anımsıyorum rüyamda sanırım reenkarnasyon olayı gibi bir şey gerçekleşecek o çocukla bu genç arasında işte o oğlan çocuğunun son dakikaları öldü ölecek ben çocukla konuşup onu sakinleştirmeye korkmamasını sağlamaya çalışıyorum. çocuk gülümsüyor bana ama benim içim çok tuhaf oluyor. ama öleceği kesin adeta herkes onun ölümünü bekliyor. :1no2:

daha sonra pek çok karışık şey gördüm ama hatırlayamıyorum. :1no2:

sabahtan beri bu rüyaya takıldım bi yorumlasanız çok sevinirim... :çok üzgünüm:

annaneme sordum valla ben anlamam rüya yorumundan ama tren haber dedi erkek cocukta bereket kısmetmiş ölmek de aydınlıya cıkmakmış annanem yanımda o anlatıyor ben yazıyorum bekar nasip dio evliyse kısmet ama rüyanın güzel olayların olucağının tez zamanda habercisi olduyunu soledi insallah güzellikler yakın zamanda yasarsın

kı.ın açık yatmışsın :ecrin_bebek:
ölü görmek iyiye yorumlanır

Erkek çocuk görmek iyi diye duymuştum.Etkilenmiş olsanda her zaman iyiye yor.

açık yatma olayına ihtimal vermiyorum. kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim arkadaşlar. yerimseniben

iyiye yoralım iyi olsun... a.s

çok sağolun... a.s.

X