• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rica Etsem Bakar Mısınız;)

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhabalar,öncelikle ben lisede okuyorum. 11.sınıfa gidiyorum. Şimdi size belki saçma gelecek ama ben yurtdışını görmeyi çok istiyorum:) Fakat şu an ailemin durumu maddi açıdan çok müsait değil beni bir yerlere yollamak için. Mesela çevremden birkaç arkadaşımdan duydum, etkinliklerde rol alıyorlarmış. Ve yarışmalara gidiyorlar yurtdışına,hiç ücret ödemeden sponsorlar karşılıyorlarmış masrafları.Zaten ben de bir faaliyet içinde bulunmak istiyorum, hem de değişik yerler görmek istiyorum.Yani var mı böyle tavsiye edebileceğiniz etkinlikler? Beni anlamış olduğunuzu umuyorum.Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Aklıma kafkas oynayan arkadaşım geldi.. 18 yasinda basladi.. 15 yıldır oynuyor ve görmediği ülke kalmadı.. size uygun gibi araştırın derim..

İleride görmek istediğin her yeri görürsün inşallah. Eskrim yapan bir arkadaşım vardı lisede heryere gitmişti. Bir de okulumuzun halkoyunları ekibi çok başarılıydı. Yurtdışına çok gitmişlerdi.

Bu konuda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum zira eşim bu tarz bi işte çalışıyor.belediyenin spor kulübüne git yaşına ve yeteneğindeki uygun bi branşa yazarlar seni artık başarı gösterirsen yurt dışına da gidersin bildiğim kadarı ile masraflar kulübe ait artı maaş artı başarına derecene göre para ödülü

3.ye folklor yazacağım. Çok güzel geziyorlar kız onlar.
Macaristanda kaçanlar da geldi aklıma neyse :KK70:

Bi de konudan alakasız kalacak ama böyle "Bi bakar mısınız"lı konu görünce korkarak açıyorum neye bakacağım acaba diye.
Sanki bi tıklayacağım, ayıplı bi fotoğrafla karşı karşıya geleceğim gibi hislerle doluyorum. :KK53:

Aklıma kafkas oynayan arkadaşım geldi.. 18 yasinda basladi.. 15 yıldır oynuyor ve görmediği ülke kalmadı.. size uygun gibi araştırın derim..
Sağolun yorumunuz için.Peki illa ki arkadaşınız gibi o kadar uzun yıl emek vermek gerekiyor mu acaba?Yani emek vermek çok önemli tabii de arkadaşınız başlar başlamaz mı gitmeye başladı yurtdışına? Araştıracağım teşekkürler tekrardan;)

3.ye folklor yazacağım. Çok güzel geziyorlar kız onlar.
Macaristanda kaçanlar da geldi aklıma neyse :KK70:

Bi de konudan alakasız kalacak ama böyle "Bi bakar mısınız"lı konu görünce korkarak açıyorum neye bakacağım acaba diye.
Sanki bi tıklayacağım, ayıplı bi fotoğrafla karşı karşıya geleceğim gibi hislerle doluyorum. :KK53:
Nasıl başlık koyacağımı bilemedim:)

Bu konuda yardımcı olabileceğimi düşünüyorum zira eşim bu tarz bi işte çalışıyor.belediyenin spor kulübüne git yaşına ve yeteneğindeki uygun bi branşa yazarlar seni artık başarı gösterirsen yurt dışına da gidersin bildiğim kadarı ile masraflar kulübe ait artı maaş artı başarına derecene göre para ödülü
Çok sağolun araştıracağım.

İleride görmek istediğin her yeri görürsün inşallah. Eskrim yapan bir arkadaşım vardı lisede heryere gitmişti. Bir de okulumuzun halkoyunları ekibi çok başarılıydı. Yurtdışına çok gitmişlerdi.
Çok teşekkürler size daha güzelleri kısmet olsun.

Sağolun yorumunuz için.Peki illa ki arkadaşınız gibi o kadar uzun yıl emek vermek gerekiyor mu acaba?Yani emek vermek çok önemli tabii de arkadaşınız başlar başlamaz mı gitmeye başladı yurtdışına? Araştıracağım teşekkürler tekrardan:KK66:

Ilk yıllar türkiye yi gezdi diyebilirim kendini geliştirdikçe ve asil kadroda yer edinince yurtdışı başladı.. hatta ilk japonya ya gitmişti hatırlıyorum.. ama çok emek verdi gece provaları sabah erkenden provalar..

Tekvandocu bir kız var tanıdığım geçenlerde Kore'ye gitmişti.
Ah ahh zamanında bizde böyle dertlere düşseydik keşke.
Hayallerinin peşini bırakma demeye geldim :)

Bir de ben sessiz sakin biraz çekingen bir kızımdır tavsiyelerinizi yaparken bunu da dikkate alırsanız memnun olurum;)

Tekvandocu bir kız var tanıdığım geçenlerde Kore'ye gitmişti.
Ah ahh zamanında bizde böyle dertlere düşseydik keşke.
Hayallerinin peşini bırakma demeye geldim :)
Çok teşekkürler,aynı şeyi sizin için de diyorum. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama insan her yaşta hayallerinin peşinde koşmalı bence.

Merhabalar,öncelikle ben lisede okuyorum. 11.sınıfa gidiyorum. Şimdi size belki saçma gelecek ama ben yurtdışını görmeyi çok istiyorum:) Özellikle Paris'i görmek küçüklüğümden beri hayalim. Fakat şu an ailemin durumu maddi açıdan çok müsait değil beni bir yerlere yollamak için. Mesela çevremden birkaç arkadaşımdan duydum,okçuluk vs.gibi etkinliklerde rol alıyorlarmış. Ve yarışmalara gidiyorlar yurtdışına,hiç ücret ödemeden sponsorlar karşılıyorlarmış masrafları.Zaten ben de bir faaliyet içinde bulunmak istiyorum, hem de değişik yerler görmek istiyorum.Yani okçuluk bana pek uymaz gibi geliyor ama var mı böyle tavsiye edebileceğiniz etkinlikler? Beni anlamış olduğunuzu umuyorum.Şimdiden çok teşekkürler.
Exchange araştır.. olmadı agh yaz ona bak.. ikiside devlet tarafından karşılanan eylemler.. daha detaylı bilgi istersen seve seve yardımcı olurum..

Back
X