• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RİCA EDİYORUM CEVAP VERİR MİSİNİZZZZ🥺

dicle1

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
73
Puanlar
13
Hanımlar bu salı beta HCG sonucum 868.8 çıktı ve bugün Perşembe artma oluşmuşmudur sizce kese ne zaman gözükür ve aşırı belim ağrıyor normal mi bu

Hanımlar bu salı beta HCG sonucum 868.8 çıktı ve bugün Perşembe artma oluşmuşmudur sizce kese ne zaman gözükür ve aşırı belim ağrıyor normal mi bu
Tabi şu an 1600 civarı olmuştur
3000 üstü gözüküyor
Pazartesi günü gidrsenz rahatlıkla görürsünüz baya ilerlemiş olur değerinz

İki gün yani 48 saatte testti yenileyin iki katı artması gerekir

Tabi şu an 1600 civarı olmuştur
3000 üstü gözüküyor
Pazartesi günü gidrsenz rahatlıkla görürsünüz baya ilerlemiş olur değerinz
Eşime söylesem mi hamileyim değil mi hayal kırıklığına uğrasın istemiyorum

Her soruna dicem ya, çok stres yapıyosun şu an sana tutunmaya çalışan bi canlı için iyi bi şey değil bu. Bel ağrın normal çünkü rahim genişliyor bu da kuyruk sokumu bel kasık ağrısı yapabilir

Ay iyi sabretmişsin değerün gayet iyi Bi sıkıntı cıkmaz inşallah ya
Niye hayal kırıklığı olsun birlikte çıktınız bu yola sana destek olur bu stresli günlerde. İstersen bir kez daha kan ver ve ufak Bi sürprizle söyle

Şuan hamilesin dikkat et kendine, şuan önemli olan beta hcg değerinin artmakta devam etmesi, sonrasında keseyi görmeniz sonrasında da inşallah kalp atışını duymanız 🫶 bu süreçte strese girmeyin olumlu düşünün her şey gönlünce olsun

Yaa affedersin
Şuan hamilesin dikkat et kendine, şuan önemli olan beta hcg değerinin artmakta devam etmesi, sonrasında keseyi görmeniz sonrasında da inşallah kalp atışını duymanız 🫶 bu süreçte strese girmeyin olumlu düşünün her şey gönlünce olsun
Ya affedersin ama az önce iç çamaşırımda 1 damla kan geldi belimde ağrıyor hapşırmamda var neden böyle oluyor

Nasıl anlıycam peki

Soğuk almışım hapşırıyorum çok içten o kanın gelmesine neden olmuş olabilir mi
İnan ki bilmiyorum ama kanama atarsa direkt doktora git tutunma kanaması değilse, Allah korusun düşük riski olabilir iğne yaparlar

İnan ki bilmiyorum ama kanama atarsa direkt doktora git tutunma kanaması değilse, Allah korusun düşük riski olabilir iğne yaparlar
Sağol canım Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın benimde bebeğimi bana bağışlasın tek isteğim bu 😢

Sağol canım Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın benimde bebeğimi bana bağışlasın tek isteğim bu 😢
Amin inşallah, ama kanamanı takip et aksi bir şey olursa direkt doktora git mutlaka, hayırlısı olsun geçmiş olsun 🪷

Back