Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi şu an 1600 civarı olmuşturHanımlar bu salı beta HCG sonucum 868.8 çıktı ve bugün Perşembe artma oluşmuşmudur sizce kese ne zaman gözükür ve aşırı belim ağrıyor normal mi bu
İki gün yani 48 saatte testti yenileyin iki katı artması gerekirHanımlar bu salı beta HCG sonucum 868.8 çıktı ve bugün Perşembe artma oluşmuşmudur sizce kese ne zaman gözükür ve aşırı belim ağrıyor normal mi bu
Eşime söylesem mi hamileyim değil mi hayal kırıklığına uğrasın istemiyorumTabi şu an 1600 civarı olmuştur
3000 üstü gözüküyor
Pazartesi günü gidrsenz rahatlıkla görürsünüz baya ilerlemiş olur değerinz
Bel ağrım normal miİki gün yani 48 saatte testti yenileyin iki katı artması gerekir
Ay iyi sabretmişsin değerün gayet iyi Bi sıkıntı cıkmaz inşallah yaEşime söylesem mi hamileyim değil mi hayal kırıklığına uğrasın istemiyorum
Genellikle bel ağrısı belirtiler arasında fakat herkes her vücut farklı, burada çok okuyunca o belirti bende yok vs. diye strese girmeyinBel ağrım normal mi
Cok normal sürekli kendini adet olacakmış gibi sanacaksınBel ağrım normal mi
Şuan hamilesin dikkat et kendine, şuan önemli olan beta hcg değerinin artmakta devam etmesi, sonrasında keseyi görmeniz sonrasında da inşallah kalp atışını duymanızEşime söylesem mi hamileyim değil mi hayal kırıklığına uğrasın istemiyorum
Ayy o bel agrosı bende fr çok fazla canısıBel ağrım normal mi
İc çamaşırımda az önce 1 damla kadar kan gördüm belimde ağrıyorTabi şu an 1600 civarı olmuştur
3000 üstü gözüküyor
Pazartesi günü gidrsenz rahatlıkla görürsünüz baya ilerlemiş olur değerinz
Ya affedersin ama az önce iç çamaşırımda 1 damla kan geldi belimde ağrıyor hapşırmamda var neden böyle oluyorŞuan hamilesin dikkat et kendine, şuan önemli olan beta hcg değerinin artmakta devam etmesi, sonrasında keseyi görmeniz sonrasında da inşallah kalp atışını duymanızbu süreçte strese girmeyin olumlu düşünün her şey gönlünce olsun
Belki tutunma kanaması olabilir, takip edinYaa affedersin
Ya affedersin ama az önce iç çamaşırımda 1 damla kan geldi belimde ağrıyor hapşırmamda var neden böyle oluyor
Nasıl anlıycam pekiBelki tutunma kanaması olabilir, takip edin
Kanamanın regli kanaması gibi olmaması gerekiyor çok az olması gerekiyor bir iki damlaNasıl anlıycam peki![]()
Nasıl anlıycam pekiBelki tutunma kanaması olabilir, takip edin
Soğuk almışım hapşırıyorum çok içten o kanın gelmesine neden olmuş olabilir miKanamanın regli kanaması gibi olmaması gerekiyor çok az olması gerekiyor bir iki damla
İnan ki bilmiyorum ama kanama atarsa direkt doktora git tutunma kanaması değilse, Allah korusun düşük riski olabilir iğne yaparlarNasıl anlıycam peki
Soğuk almışım hapşırıyorum çok içten o kanın gelmesine neden olmuş olabilir mi
Sağol canım Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın benimde bebeğimi bana bağışlasın tek isteğim buİnan ki bilmiyorum ama kanama atarsa direkt doktora git tutunma kanaması değilse, Allah korusun düşük riski olabilir iğne yaparlar
Amin inşallah, ama kanamanı takip et aksi bir şey olursa direkt doktora git mutlaka, hayırlısı olsun geçmiş olsunSağol canım Rabbim herkesin evladını kendine bağışlasın benimde bebeğimi bana bağışlasın tek isteğim bu![]()