Arkadaşlar, çok sık yazamasam da buradaki topikleri hep takip ediyorum.Hepimizin ortak bir arzusu var, hamile kalıp yavrularımızı kucaklarımıza almak...Bebeğimiz olsun diye dua ederken bir yandan da bekleme süreçlerinde de kafamıza göre kürler yapıyoruz. Hem de sorunumuz varsa ne olduğunu bilmeden... Ben de yaptım.Soğan kürü yaptım, eşime keçiboynuzu kürü yaptım vs vs... Halbuki sekiz ayın sonunda bugün öğreniyoruz ki, tüplerimden biri kapalıymış. Kendimizi gereksiz şeylerle oylamayalım arkadaşlar.. Makul bir süre geçtikten sonra doktor ne istiyorsa yapalım arkadaşlar...
Şimdi çok üzgünüm bugün. Sadece radyologun söylediği kadarıyla sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim.Muhtemeldir ki, kendi doktoruma sonuçları göstermeye gittiğimde tedavi başlatacak. Şimdi sizden ricam, tüplerinde sorun yaşayanlar benimle deneyimlerini paylaşabilir mi? Kapalı tüp için nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor, kapalı tüpe rağmen kendiliğinden hamile kalan var mı?
Şimdi çok üzgünüm bugün. Sadece radyologun söylediği kadarıyla sol tüpümün kapalı olduğunu öğrendim.Muhtemeldir ki, kendi doktoruma sonuçları göstermeye gittiğimde tedavi başlatacak. Şimdi sizden ricam, tüplerinde sorun yaşayanlar benimle deneyimlerini paylaşabilir mi? Kapalı tüp için nasıl bir tedavi yöntemi uygulanıyor, kapalı tüpe rağmen kendiliğinden hamile kalan var mı?